De vijf Gouwe Lempkes van Michel Geelen (The Galactic Lo-Fi Orchestra) De vijf Gouwe Lempkes van Michel Geelen (The Galactic Lo-Fi Orchestra)

De beste schijven ooit van dj’s en artiesten uit Eindhoven

, Tekst: Tijs Dijstelbloem

De vijf Gouwe Lempkes van Michel Geelen (The Galactic Lo-Fi Orchestra)

De beste schijven ooit van dj’s en artiesten uit Eindhoven

Tekst: Tijs Dijstelbloem ,

In aanloop richting onze nieuwe clubavond op vrijdag 3 juni in de Effenaar stellen we via de Gouwe Lempkes de bands aan je voor die op deze avond spelen. Deze keer The Galactic Lo-Fi Orchestra/ Michel Geelen.

De beste schijven ooit van dj’s en artiesten uit Eindhoven

Het is altijd erg verschillend hoe bands en dj’s reageren op ons verzoek om hun favoriete singles en albums door te sturen. Michel Geelen was echter direct bereid mee te werken en verzorgde zelfs zijn eigen voorwoord, hulde!

Voorafje:

Ik ben al jaren een muziekfanaat, zelf in bandjes spelen, concerten bezoeken en vinyl verzamelen. Van veel muziek luisteren komt op dit moment niet zoveel, aangezien ik net vader ben geworden en  ik druk bezig ben met ons debuut album wat dit najaar verschijnt.

Favoriete platen wisselen voortdurend, dus bij deze mijn Gouwe Lempkes van dit moment.

1. Ramones - 'It’s Alive (album)
Op mijn vijftiende ontdekte ik de Ramones, en sinds die tijd ben ik verknocht aan de mythe van de 1-2-3-4. Ik draai nog zeer vaak platen van ze, en deze wel het vaakst!

2. Scott H Biram - 'Something’s Wrong / Lost Forever (album)
Een Amerikaanse one-man-trash-band.Ik heb al lange tijd platen van hem in de kast staan en hem al een keer live gezien.Onlangs stonden we samen met hem geprogrammeerd in de Effenaar (mooi!)

3. Beastie Boys - 'Hot Sauce Committee Part 2' (album)
Het voor mij langverwachte nieuwe album met als hoogtepunt track 12  ‘ Lee Major’s Come Again‘, een soort kruising tussen  No Means No en rap.

4. Jaques Brel (verzamelalbum)
Voor mij en mijn aanstaande vrouw de ultieme zomerplaat. In de tuin zitten, biertje erbij, lekker eten en al die franse chansons op de achtergrond.

5. Hank Williams (CD box)
Pas ergens een 4-CD box op de kop getikt van deze Amerikaanse country crooner uit de jaren 50. Dus lekker op mijn MP-3 in de trein country luisteren!

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven