Fotoverslag Club 3VOOR12/Eindhoven 3 juni Effenaar

Variatie en slotspektakel zijn sleutelwoorden

Tekst: Patric Muris / Fotografie: Leon Versmissen ,

Drie smaken waren er op de clubavond van 3 juni: garage, lo-fi en pop rock. 3VOOR12/Eindhoven presenteerde drie talentvolle bands uit Eindhoven tijdens de regelmatig terugkerende showcase. Afsluiter Mindpark was deze avond meer dan een band alleen. Met een achttienkoppige crew zorgden zij voor een productie die ongekend was voor ons, maar ook voor ieder poppodium in Eindhoven. Een impressie van de gehele avond voor wie het heeft gemist.

Variatie en slotspektakel zijn sleutelwoorden

Club 3VOOR12/Eindhoven opent vroeg vandaag. Dat heeft alles te maken met de populariteit van openingsact Mozes And The Firstborn die dezelfde avond nog een show heeft ergens in Limburg met een andere Eindhovense band: Woody & Paul. Na deze jonge en energieke garageband speelt The Galactic Lo-fi Orchestra waarvan het optreden bijna onzeker was doordat de vrouw van de bassist ’s middags opeens naar het ziekenhuis moest voor een vervroegde bevalling. De tweeling kwam echter ruim op tijd zodat papa toch nog gewoon kan meespelen. Mindpark zorgt ook voor alle reden om te juichen na een show met crossovers tussen popmuziek, dans, theater en zelfs erotiek. Danseressen, een ´dichter from hell´ en de vastgebonden in niets gehulde mevrouw zijn enkele ingrediënten van een minirevolutie in een poppodium vanavond. Er is dus flink uitgepakt, maar door een afgegeven tien voor het barbequeweer hebben de bands met ruim honderd bezoekers niet de aandacht gekregen die ze hebben verdiend.

3VOOR12/Eindhoven dankt alle bands, de aanwezigen en tot de volgende ergens in het najaar. Nu eerst nog even nagenieten van het fotoverslag gemaakt door onze fotograaf Leon Versmissen.

Club 3VOOR12/Eindhoven gezien op 3 juni in de Effenaar.