Hunting The Robot belooft groots spektakel op EP releaseparty Hunting The Robot belooft groots spektakel op EP releaseparty

3VOOR12/Eindhoven geeft vrijkaarten en EP’s weg!

, Redactie 3VOOR12/Eindhoven

Hunting The Robot belooft groots spektakel op EP releaseparty

3VOOR12/Eindhoven geeft vrijkaarten en EP’s weg!

Redactie 3VOOR12/Eindhoven ,

Anderhalf jaar na hun eerste optreden keert Hunting The Robot terug bij club 3VOOR12/Eindhoven voor de release van hun debuut EP. Hoe staat de band ervoor? Waarom doen wij dat en wat kun je verwachten? De antwoorden en meer proza om dit bijzondere inheemse event niet te willen missen vind je hier. En oh ja, we geven ook nog allerlei prijzen weg.

3VOOR12/Eindhoven geeft vrijkaarten en EP’s weg!

Op de allereerste clubavond na was de editie waarin Hunting The Robot zijn debuut maakte op het podium van Club 3VOOR12/Eindhoven (5 september 2009 red.) de best bezochte editie van allemaal. Als organisatie krijg je bij het zien van zo’n volle zaal best wel even de kriebels. Wij konden het ons ook wel voorstellen dat het voor een debuterende band, waarbij de gemiddelde leeftijd niet veel hoger lag dan vijftien, de kriebels door het lijf gierden. Tijdens het optreden van Hunting the Robot waren wij echter met stomheid geslagen want nerveus ogende de jongens? Geenszins. In tegendeel zelfs; de show stond als een huis. Al met al een zeer prettige kennismaking met een nieuwe Eindhovense band.

Bijna anderhalf jaar verder staat Hunting The Robot opnieuw op het affiche van Club 3VOOR12/Eindhoven. De band is het afgelopen jaar waanzinnig hard gegroeid en speelt inmiddels al door heel het land; ze zijn semi vaste supportact van Go Back To The Zoo, ze werden op herhaling gevraagd als support van Customs en ze mogen de kleinere zalen inmiddels zelf al als hoofdact aandoen.

Na vier februari breekt er weer een nieuw hoofdstuk aan waarvan wij graag de inleiding willen schrijven: Hunting The Robot presenteert zijn debuut EP tijdens Club 3VOOR12/Eindhoven en gaat vervolgens op tour door Nederland om de EP te promoten. Ze hebben de afgelopen maanden bewust niet in eigen stad gespeeld om harder terug te komen dan ooit.
Het feest wordt groots met twee voorafgaande (besloten) try-outs, een support act van formaat (Dearworld), een vj voor de visuals in consensus en een dj set na afloop. Je kunt dus rustig concluderen dat de aankomende editie van Club 3VOOR12/Eindhoven een top affiche heeft.

Wil je daar gratis bij zijn en na afloop ook nog een bijzonder souvenirtje meekrijgen? Luister dan maandag 31 januari van 19 uur tot 21 uur naar 3VOOR12/Eindhoven radio op Studio 040 en maak kans op zo’n prijzenpakket bestaande uit een vrijkaartje voor Club 3VOOR12/Eindhoven en de EP van Hunting The Robot: ‘Our Ocean Is Illuminated’. We geven er vijf weg!

Omdat wij onze eigen clubavond graag objectief laten recenseren en ons dat zeker niet gaat lukken met dit affiche zoeken we naar recensenten voor deze bijzondere avond. Wil jij daarvoor in aanmerking komen en daarmee gratis toegang hebben tot Club 3VOOR12/Eindhoven? Stuur dan voor donderdag 3 februari 2011 een mail naar info@3voor12ehv.nl en meld je aan als recensent.

Club 3VOOR12/Eindhoven vindt plaats op 4 februari 2011 in de Effenaar van 20.30 uur tot 02.00 uur. Kaarten kosten €5 en zijn te koop via Ticketmaster en via de kassa van de Effenaar, zowel in de voorverkoop als op de avond zelf.

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven