Veel bevestigde namen, maar ook een hoop geruchten voor Kempenerpop Veel bevestigde namen, maar ook een hoop geruchten voor Kempenerpop

Volgende reeks namen exclusief tijdens 3VOOR12/Eindhoven radio

, Tekst: Patric Muris

Veel bevestigde namen, maar ook een hoop geruchten voor Kempenerpop

Volgende reeks namen exclusief tijdens 3VOOR12/Eindhoven radio

Tekst: Patric Muris ,

Kempenerpop groeit. Al jarenlang. Dit jaar wordt die groei vertaald naar twee volle dagen met drie podia. En de namen worden ook alsmaar leuker met een mix tussen grote internationale bands en lokale helden. De volgende reeks wordt maandag 2 augustus live, tijdens 3VOOR12/Eindhoven radio, bekend gemaakt. Kunnen we dan ook eindelijk vragen wat er waar is van de geruchten die de ronde doen.

Volgende reeks namen exclusief tijdens 3VOOR12/Eindhoven radio

Er zijn in totaal al meer dan dertig acts geboekt volgens Theo Koks, boeker en festivalmanager van Kempenerpop. Een paar zijn er al bekend gemaakt op de site van het nazomers festival. Wij voegen er hierbij graag wat geruchten aan toe en op maandag twee augustus zal Theo live, vanaf zijn vakantieadres, tijdens 3VOOR12/Eindhoven radio, nieuwe namen bekend maken. En die liegen er niet om als we hem mogen geloven.

Eerst het rijtje dat eerder al bekend is gemaakt:

Zaterdag 18 september

The Mad Trist
Batmobile
Shaking Godspeed
The Responders
Komatsu
Bang Bang Bazooka
The Gecko Brothers
Valkenswaard Ska Orchestra
Indigo
6-Pak
DJ Rob Rocks
Backspin
Monocle Mint
NOTE
SpuM

Zondag 19 september
Dog Eat Dog (USA)

Daar zijn gisteren de volgende namen aan toegevoegd:
No Spring
The Sofu Sessions

Daar zitten al een aantal aardige lokale namen tussen met Komatsu als relatieve nieuwkomer en The Sofu Sessions dat vorig jaar nog de Kempenerpopprijs zo overtuigend won. Dat het daar niet bij blijft valt te verwachten, maar de namen die rondzingen in Eindhoven maken wel heel nieuwsgierig naar wat nog komen gaat. Het gerucht gaat dat Peter Pan Speedrock voor de liefhebbers van de wat stevigere rock naar Aalst Waalre komt. Voor de liefhebbers van wat meer melodieuze muziek uit eigen stad zou het wel eens zo kunnen zijn dat een van de bands van onze clubavond ook geboekt is voor Kempenerpop.

Via Twitter hebben wij al geprobeerd meer los te krijgen over het affiche, maar het blijft voorlopig bij ‘een relatief nieuwe band uit de VS met daarin een bandlid van And You Will Know Us By The Trail Of Dead’. Maandag horen we meer.

Luister met ons mee en stem maandag avond af op EFM waar je tussen 19.00 uur en 21.00 uur kan luisteren naar 3VOOR12/Eindhoven radio.

Kempenerpop is een gratis festival en vindt plaats op 18 en 19 september 2010 in Aalst Waalre. Dit jaar is er voor het eerst een festival camping. De organisatie is met meer ontwikkelingen bezig. Wij houden je uiteraard op de hoogte.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven