3VOOR12/Eindhoven Sessies

Bands uit Eindhoven buitengewoon in beeld en geluid

Tekst: Patric Muris ,

3VOOR12/Eindhoven schrijft wekelijks over de muzikale ontwikkelingen in eigen stad. Iedere maandagavond maken we een twee uur durend radioprogramma. Het is niet genoeg, er is behoefte aan meer. Naast tekst en audio breiden we ons medium daarom graag uit met video. 3VOOR12/Eindhoven Sessies bieden Eindhovense artiesten de kans zichzelf te laten zien in een kleine, intieme, setting. Zonder publiek en zonder opmaak. Terug naar de essentie. Ga je mee?

Bands uit Eindhoven buitengewoon in beeld en geluid

De volgende begrippen kenmerken de 3VOOR12/Eindhoven Sessies:

Laagdrempelig, ongedwongen, puur en met liefde gemaakt. Artiesten worden ontvangen in de studio van We Are (Music) Junkies en mogen daar doen wat ze willen. Alles wordt geregistreerd met meerdere camera’s en microfoons. De ontspannen sfeer doet denken aan een jamsessie in de kroeg. Het uitgangspunt voor alle sessies: (minimaal) drie nummers en een interview. Het interview wordt in alle gevallen achteraf opgenomen; na de muzieksessies, na de borrelsessie en vaak in de late uurtjes. Dat kan ongewone beelden opleveren. Dat kan leiden tot het zien van een nog niet eerder vertoonde kant van de Eindhovense artiest in kwestie.

3VOOR12/Eindhoven Sessies kennen geen kaders en stimuleren artiesten om van geijkte paden af te wijken en zichzelf bloot te geven. De sessies zijn grens –en genreoverstijgend: alle soorten artiesten en alle muziekstijlen zijn welkom. Een nieuw bijzonder initiatief, mogelijk gemaakt door liefhebbers, is van start gegaan.

Zie voor alle filmpjes ons YouTube kanaal
En voor alle artikelen het 3voor12/eindhoven sessies dossier