Line up Extrema oud en nieuw bekend

RE:create vervangt give als jaarthema

Tekst: Tijs Dijstelbloem ,

Wie van oudgedienden achter de decks houdt, zit goed tijdens het grootste oud en nieuw feest van Nederland: Extrema New Years Eve.

RE:create vervangt give als jaarthema

Het is tijd voor een update omtrent Extrema RE:create, het tienjarige nieuwjaarsjubileum van Extrema in het Klokgebouw te Eindhoven. Ook dit jaar is het Klokgebouw het toneel voor het grootste Nieuwjaars-event van Nederland. Tijdens Extrema RE:create brengt Extrema oude en nieuwe house samen. Onder anderen Fedde le Grand, Housequake (Erick E en Roog), Benny Rodrigues, Funkerman en een heuse area voor Turn Up The Bass moeten er voor zorgen dat deze editie weer gaat uitverkopen. Dit laatste is nodig, want vorig jaar kwam er onverwachts de klad in de bezoekersaantallen. Het altijd uitverkopende oud en nieuw feest liep lang niet zo goed als men van tevoren had gedacht.

Wellicht dat er daarom met het jaarlijkse thema op save wordt gespeeld. RE: create staat voor het same brengen van oude en nieuwe house, voor ieder wat wils dus en niet te moeilijk. Het zou wel eens een zeer verstandige keuze kunnen zijn van Extrema. Oude namen spreken altijd aan en de jongere generatie kan losgaan op de zogenaamde ‘nieuwe’ house. Met oud en nieuw wordt het startschot gegeven en de line up bevat ontzettend veel grote namen uit het verleden en zal waarschijnlijk de oudere bezoeker aanspreken. De jongerengarde zal waarschijnlijk later in het jaar aan bod komen.

Kans maken op kaarten voor Extrama’s RE:create? Hou dan de website van 3VOOR12/Eindhoven goed in de gaten. Vanaf volgende week geven we 3x2 kaarten weg!

Hierbij nog eens de totale line-up van Extrema RE:create:

Future House:

Fedde le Grand

Housequake (Erick E & Roog)

Benny Rodrigues

Funkerman

Sunnery James & Ryan Marciano ft. Mitch Crown

Baggi Begovic & René Amesz

Sam ‘o Neall

New House:

Ricky Rivaro

Quintino

Vato Gonzalez & MC Tjen

Billy The Klit

Shit is Bangin’

La Fuente

Turn Up The Bass:

DJ Jean

T99 (Live)

Marcello

Super Sampler Sound System ft. Bart Thimbles (Live)

Lady Aida

Extrema’s House:

Jazzy Boy

Ingmar (Solar)

Robin H

Bram van Helden

Robin Daniels & Heinrich von S (Funki Bizniz)

Rho (ExtremaMusic)

Tommy Kornuijt (Source / Extrema Outdoor)

Tofke Guaperas (La Rocca / Circo Loco)

Marco Bailey