Ho ho ho! 3VOOR12/Eindhoven kerstcadeaus

Scoor hier je presentje voor onder de boom

Tekst: Tijs Dijstelbloem ,

Hakken de kerstcadeaus ook in jouw beurs een financieel wak? Wil je er de komende dagen toch op uit? Lees dan snel verder en doe mee aan een van onze drie prijsvragen!

Scoor hier je presentje voor onder de boom

MUZIEKCENTRUM
Met drie succesvolle producties op rij (Fado Blue in 2006, Terra Comum in 2007 en vorig jaar rondom Gerard van Maasakkers) is de Kerstspecial van het Muziekcentrum uitgegroeid tot een ware traditie. In deze editie kun je o.a. een kerstvertelling van Spinvis verwachten. Wil je hier vanavond of woensdagavond naar toe mail dan snel naar prijsvraag@3VOOR12ehv.nl

OUDERWETSCH
Na een succesvolle eerste editie van het ‘Kribbig’ feest op 2e kerstdag vorig jaar, organiseren de heren van ‘Ouderwetsch’ dit jaar voor de tweede keer dit feestje in bar51, het café gelegen aan de skatehal op Strijp S. Dit jaar kun je vanaf 23.00uur op tweede kerstdag je overtollige kilo’s eraf dansen op space disco en deep house muziek verzorgt door vakkundige dj’s. Voor 5 euro ben je binnen, kun je dit niet missen dan mag 3VOOR12/Eindhoven aan de snelst reagerende lezers 3x2 kaarten weggeven.
Stuur dus snel een mail met als onderwerp OUDWERWETSCH naar prijsvraag@3VOOR12ehv.nl als je kans wil maken op deze kaarten.

EXTREMA
Zoals je vorige week al kon lezen op onze 3VOOR12/Eindhoven site puilt de line-up van het jaarlijkse Extrema feest in het klokgebouw uit van de grote namen. Van Fedde le Grand tot onze eigen techno Queen Lady Aida knallen de beats tijdens de jaarwisseling over je heen. Wij mogen 3x2 kaarten weggeven, dus reageer snel en stuur een mail met als onderwerp EXTREMA naar prijsvraag@3VOOR12ehv.nl