Kort nieuwsbulletin Kort nieuwsbulletin

3VOOR12/Eindhoven houdt je op de hoogte

, Tekst: Tijs Dijstelbloem

Kort nieuwsbulletin

3VOOR12/Eindhoven houdt je op de hoogte

Tekst: Tijs Dijstelbloem ,

Kort nieuws uit de stad dat je niet mag missen.

3VOOR12/Eindhoven houdt je op de hoogte

STRP FILM

Het succesvolle STRP festival is echt afgelopen. Geen muziek, kunst of verhitte discussies meer. Nee, wat rest zijn de herinneringen. Omdat herinneringen ons hier en daar wel eens in de steek laten, blikken we nog één keer terug in de vorm van een prachtig filmoverzicht gemaakt door Elwin Rijken. Onder de 3VOOR12/ Eindhoven vlag kun je het meesterwerkje vinden op YouTube, echter met één verzoek van de maker; bekijk het in HQ.

MEER KONINGINNEDAG VERTIER

In de column van Patric Muris kreeg je al een uitgebreid overzicht van alle feestjes met Koninginnenacht/ dag. Er is echter nog een feestje bij gekomen. De organisatie van dit partijtje is in handen van minimal Eindhoven, Ouderwetsch en Minstens. Ze hebben hier de perfecte spot voor gevonden midden in de drukke oranjestad; de Smalle Haven. Heerlijk buiten met de beentjes half binnen en overdekt met de zon pal op de neus! Kaartjes verkrijgbaar op diverse locaties en bbq inclusief!

3VOOR12/EINDHOVEN ZOEKT JOU

Bezoek je regelmatig onze site maar mis je iets? Of zit je thuis met een berg talent en je weet niet wat je ermee moet? Neem dan contact op met 3VOOR12/Eindhoven. We zoeken mensen die het leuk vinden zich te verdiepen in de diverse lokale scenes en hier voor onze site iets mee willen doen: enige schrijf- of fotografeerervaring is gewenst.

3VOOR12 EINDHOVEN WIL JOU OP DE RADIO

Onze sexy radiopresentatrice Sanne zoekt jou! Althans, als jij in een band speelt uit de regio Eindhoven en vindt dat je het verdient om eens op de radio gedraaid te worden. Iedere maandag van 20:00 tot 21:00 brengt 3VOOR12/Eindhoven via EFM, de zender van Eindhoven, een eigen radioprogramma. Naast bandjes krijgen ook beginnende producers een kans. Dus schroom niet en neem contact op.

EINDE VOOR EINDHOVENSE FESTIVALS

Fiesta del sol, Jazz in Lighttown en Reaggea Sundance zullen allen niet doorgaan dit jaar. Bij alledrie de organisaties is geld het grote probleem. Reggae Sundance, dat sinds 2007 op het E3-strand in Eersel wordt gehouden, bracht een persbericht naar buiten, waarin staat dat ‘besloten is dit jaar verstek te laten gaan’. Fiesta del Sol gaat met CityDynamiek, de gemeente Eindhoven en andere partners een plan opstellen om in 2010 wel weer van de partij te kunnen zijn.

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven