Shí Is Dilana verrast Emmen

Europese cd-release in café Groothuis

Jolien van Huizen ,

Voordat de show van Dilana begon stonden er twee superbands in het voorprogramma. Toycar Taxi en Ricky Rehab warmen het publiek op voor het concert van Dilana.

Helaas trok het optreden van Toycar Taxi weinig publiek. Een energieke band bestaande uit vier jongens. Ze speelden goede rock en een nieuwe single. Deze band zorgde ervoor dat de mensen die er waren goed werden opgewarmd, inclusief veel interactie. Toen ze een cover van Sail speelden, zong het publiek mee. 

Na het optreden van Toycar Taxi kwam Ricky Rehab op het podium. Een driekoppige band uit Emmen. De groep bestond eerder uit vier leden, maar is nu als trio verdergegaan. Michiel, Tim en Mathijs speelden oude nummers, maar ook een nieuwe. Wat een energie en de songs zorgden voor veel sfeer en zelfs een dansend publiek.

Na het optreden van Ricky Rehab kwam Dilana op het podium, begroet door een luid applaus. De volle zaal danste, klapte en bewoog op haar nummers. De Amerikaanse zangeres vermaakte het publiek met elektrische gitaarmuziek, maar ook met akoestische nummers, alle werden loepzuiver gezongen. Zelfs haar dochtertje kwam het publiek begroeten op het podium en zong met haar moeder mee. Wat een optreden van Dilana en samen met de andere twee bands zorgde zij voor een mooie avond bij Groothuis.