Apollo geniet van The Maureens Apollo geniet van The Maureens

Tularosa maakt indruk met Americana

, Dolinda Scheper

Apollo geniet van The Maureens

Tularosa maakt indruk met Americana

Dolinda Scheper ,

De ongeveer 50 bezoekers van afgelopen vrijdagavond genoten van de Americana-muziek van Tulorasa; het voorprogramma van The Maureens in Poppodium Apollo.

Tularosa is een band uit Emmen, met een aantal ex-bandleden van Ricky Rehab, opgericht begin 2015, bestaande uit: Michiel Wever (bas, zang), Arne Santing  (banjo, gitaar, zang), Matthijs van der Wel (drums), Nadieh Martens (zang, gitaar) en Chris Wachtmeester (toetsen).

Het publiek genoot deze avond van de Americana-achtige muziek, die met veel enthousiasme door de band Tularosa ten gehore werd gebracht. Uit het publiek kwam wel de reactie dat ze echter nog moeten groeien als band.

The Maureens, een band uit Utrecht, bestaat uit Hendrik-Jan de Wolff, Bas van de Looy, Randy Linskens, Bas van de Waterbeemd, Martijn Vink en Stefan Broos.

Met een vrolijke 60’s sound en Beach Boys-achtige samenzang begonnen ze de avond met het openingsnummer ‘Heartbreak’ voor een zeer enthousiast publiek. Volgens de bandleden komt dit publiek puur voor hun muziek en was de sfeer warm en vriendelijk.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Drenthe