MFC Outside

Fijne sfeer, lekker eten en goede muziek

José Super / foto's: Hans van der Veen ,

De vele aanwezigen op zaterdagavond bij MFC Outside in Coevorden genieten zichtbaar van de Magnetic Spacemen (garagerock), Duo Satan (countrygospel) en The Fuel (heavy, bluesy, soul injected rock). Ondertussen zorgt private chef Pieter Dijkema voor heerlijke broodjes pulled-pork, hamburgers en spareribs. Een dikke pluim voor de vrijwilligers die zich ingezet hebben om er weer een mooi feest van te maken. Op naar de volgende editie!

Magnetic Spacemen doen hun naam eer aan. Energieke, jonge heren waar je geboeid naar blijft kijken en luisteren. Van te gekke riffs, fijne basloopjes en een strakke drumpartij naar gedurfde zangpartijen. Een band om in de gaten te houden! Check de Facebook en website.
 

Op een kleiner podium, gebouwd in een kleine sfeervolle tent met bankstellen, is het de beurt aan Duo Satan. Zij coveren voornamelijk liedjes van The Louvin Brothers in het Nederlands, waarin gewaarschuwd wordt voor de verleidingen van de Duivel. Dit doen ze met veel humor. Er stijgt rook op vanuit het podium en er worden vlammen op het duo geprojecteerd. Voor meer info: Facebook en bandcamp.

The Fuel: energieke, heavy, blues georiënteerde en soul-geïnjecteerde rock. Een zanger met een heerlijk rauw stemgeluid en een goed geoliede machine als band erachter: dan krijg je The Fuel. Heerlijke muziek, waarbij je niet stil kunt blijven staan en dus automatisch mee gaat deinen. Een mooie afsluiter voor MFC Outside. Kijk voor meer info op Facebook en de website.