Gloedvolle tiende editie van The Bake Shop Gloedvolle tiende editie van The Bake Shop

Ten Years Today en Sterrenwacht spelen sterren van de hemel

, Martine Vos

Gloedvolle tiende editie van The Bake Shop

Ten Years Today en Sterrenwacht spelen sterren van de hemel

Martine Vos ,

De tiende editie van The Bake Shop in Melody, Emmen vond plaats op 11 november; het was om precies te zijn de derde van dit tweede seizoen. Als bands speelden Sterrenwacht en Ten Years Today. Savannah was helaas verhinderd.

Sterrenwacht

Sterrenwacht

Ik was aangenaam verrast door deze band uit Meppel. Bij een vorige editie ben ik al eens getuige geweest van een andere Meppelse band Tot en Met. Beide bands hebben raakvlakken. Ze spelen zowel Nederlandstalige als Engelstalige songs die lekker in het gehoor liggen. Reggae, pop, soul, rock: het passeert allemaal de revue in hun eigen geschreven nummers.

William Mank, zanger en tevens schrijver van de songs, heeft een warm stemgeluid met een groot bereik. Het is een energiek optreden die van begin tot het eind boeit.

Ten Years Today

Ten Years Today

Ten Years Today streed 12 juni nog om een finaleplaats in Global Battle of the Bands en dat heeft de groep gered. Ten Years Today is verkozen tot beste band die avond en zal in 2016 deelnemen aan de internationale versie van 'Global Battle of the Bands' in Berlijn.

De groep speelt stevige muziek met een punk attitude, inclusief volle klanken en uptempo songs. De zang doet een beetje denken aan de zanger van Wolftone. Ook dit is een optreden dat met volle overgave wordt gebracht.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Drenthe