Vacatures bij 3voor12 drenthe

Schrijvers en fotografen gezocht!

Redactie 3voor12 drenthe ,

Woon je in de provincie Drenthe?
Heeft muziek je grote interesse?
Kun je schrijven en/of fotograferen?
Dan is 3voor12 drenthe op zoek naar jou!

3voor12 drenthe

3voor12 drenthe is een onderdeel van VPRO’s 3voor12 en wordt gemaakt en gerund door vrijwilligers. 3voor12 drenthe kent drie regio's: Zuidoost-Drenthe, Regio Meppel/Hoogeveen en regio Assen.

De focus ligt op lokale artiesten en evenementen. Ben je geïnteresseerd in de Drentse muziekcultuur en heb je zin om hier met een groep enthousiaste mensen verslag van te doen hetzij door te schrijven of te fotograferen? Lees dan verder!
 

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar schrijvers en fotografen voor een functie op vrijwillige basis.

Schrijvers

Als schrijver heb je een goed gevoel voor taal, een scherpe pen, ben je niet bang je eigen mening te geven, maar kan je ook goed tegen opbouwende kritiek. We zoeken veelzijdige schrijvers die het leuk vinden om te (leren) nieuwsjagen, te interviewen, concerten en cd's te verslaan en mooie achtergrondartikelen te schrijven. Uiteraard word je overal in begeleid.  

Fotografen

Als fotograaf maak je foto's tijdens concerten en festivals, maar je staat er ook voor open om portretten te maken bij interviews of om opzichzelfstaande fotoseries te maken. Je hebt talent, bent creatief en in het bezit van een (digitale) spiegelreflexcamera. 

Wat levert het je op?

Je doet journalistieke werkervaring op met een jonge internetredactie, bouwt een netwerk op in de (pop)muziek en uiteraard mag je gratis naar de concerten en festivals die je verslaat.

Interesse?

Voor de vacature geldt: ervaring is een pré maar geen must. We willen ook een leerschool zijn voor beginners. Enthousiasme en passie is een must!

Dus heb jij liefde voor (lokale) muziek, een computer, pen en/of camera en een paar uurtjes per week over?

Meld je dan snel aan bij 3voor12drenthe@gmail.com.