Ed Struijlaart geeft exclusief tuinconcert

Twitteraars halen singer-songwriter naar Weijerswold

Wouter Bessels ,

Wie Ed Struijlaart een keer in een landelijke omgeving een openluchtconcert wil zien geven, moet op zondag 14 juni koers zetten richting de tuin van Irene Driehuis in Weijerswold, even buiten Coevorden. De singer-songwriter speelt daar op uitnodiging van een groep enthousiaste twitteraars uit de Ganzenstad.

Op twitter ontstond het idee om hem naar een Coevorder huiskamer te halen, maar dat werd volgens Jeanette Croezen -beheerder van @Coevordenaren- al snel de tuin van Driehuis. ‘Haar grote tuin leek ons een prachtige locatie voor zo’n intiem concert. Het kostte weinig moeite om haar over te halen om haar tuin ter beschikking te stellen.’

Struijlaart bracht vorig jaar zijn tweede album Closer Than Skin uit, de opvolger van zijn gelauwerde debuut Head, Heart and Hands. Tot 2010 maakte hij deel uit van Stud Muffins, de groep die het zelf nog schopte tot de titel van 3FM Serious Talent.

Afgelopen februari bracht hij de akoestische EP Living Room Sessions uit, waarmee hij zijn vijfjarige loopbaan als fulltime muzikant viert.

Het optreden van Ed Struijlaart in de tuin van Irene Driehuis op 14 juni duurt van 14.30 tot 17.00 uur. Er is ruimte voor maximaal 40 personen.

De kaartverkoop loopt hard, dus wees er snel bij. Kaarten kosten 10 euro per stuk, inclusief een hapje en een drankje, en zijn te bestellen via coevordenaren@gmail.com