Tularosa in The Bake Shop

Speciale extra editie

Redactie 3voor12 drenthe ,

In Zalencentrum Melody in Emmen wordt vrijdag 24 april een speciale extra editie van The Bake Shop presents gehouden. Die avond vindt een try out plaats van Tularosa, een nieuwe band uit Emmen. Als support acts treden T/M uit Meppel en Ten Years Today uit Groningen op. De aanvang is om 21.00 uur en de entree bedraagt 5 euro.

Tularosa

‘The Bake Shop presents’ geeft jonge bands en muzikanten een kans zich aan het publiek te presenteren. In deze speciale editie is dat dus Tularosa, een band die is voortgekomen uit de bekende Emmense band Ricky Rehab. De ex-leden Arne Santing, Michiel Wever en Matthijs van der Wel hebben hierin hun krachten gebundeld met zangeres Nadieh Martens. Samen zorgt dit voor een karakteristiek geluid, dat zich nog het best laat omschrijven als een duistere country vibe met lichtpunten die neigen naar het melancholische van een chanson.
 

T/M

Een van de support acts deze avond is T/M (tot en met) uit Meppel. De muziek van deze vijf jongens laat zich moeilijk in een hokje plaatsen, maar wie toch een poging waagt, komt uit op een combinatie van Nederlandstalige Hardrock, HipHop, Metal, Disco, Soul, Reggae en Ska.

Ten Years Today

Het jeugdige drietal van Ten Years Today laat weer een heel ander geluid horen. Hun invloeden gaan van vuige jaren zestig garagerock tot rauwe funky grooves als bij de vroege Chilly Peppers. De Groningers zorgen voor een energieke show, met een echte frontman, waar je niet omheen kunt.