3voor12 Den Haag

Lachen tot je huilt met Son Mieux

Will gaat over de vrijheid om te dansen, huilen, liefhebben, dromen en zo veel meer

In januari schreven we het al: 2021 wordt een topjaar voor Son Mieux. Na 1992 is nu ook de single 'Will' uit. Het nummer bestaat uit twee delen en bezingt het gevoel van vrijheid om te voelen. “I will work like I don't need the money, love like I've never been hurt, dance like nobody’s watching”, zingt Camiel Meiresonne. Het zou zo op een kussen van de Xenos kunnen staan.

Part one is een rustigere introductie van het gevoel dat de band neer wil zetten. Part two is een stuk meer up-tempo. In dit deel komt door de aanwezige synths de herkenbare, dansbare stijl van de zeskoppige band nog sterker naar voren. Ook in part two gaat het om dansen tot de dag dat we doodgaan en lachen tot we huilen. Alles bij elkaar is 'Will' een heerlijk eerbetoon aan het leven.

Wil jij ook lachen alsof je het meent en leven zoals je nog nooit hebt geleefd? Je luistert 'Will' part 1 en 2 hier. En dat is gelukkig nog niet alles. De band heeft aangekondigd dat er in 2021 nog heel veel nieuwe muziek aan zit te komen. Dus stay tuned.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12