3voor12 Den Haag

Inschrijving Talent Event van start

Wie volgt Seed Of Ayawaska op?

De tweejaarlijkse bandwedstrijd TALENT EVENT gaat weer van start. Jong muzikaal talent kan zich tijdens dit coachingstraject aanmelden en maakt kans op prijzengelden van maximaal €1000,- maar wat misschien nog spannender is, is de finale in PAARD waar duidelijk zal worden wie winnaar Seed Of Ayawaska aflost.

In de afgelopen jaren hebben veel Haagse acts deelgenomen aan deze grootse competitie. Zo stonden acts als: Crystal WaterReplaycedMehdiMade In Stock, White Lash en Alfabet NL in de grande finale in de grote zaal van ons bekendste poppodium.

De finalisten van TALENT EVENT maken kans op verschillende prijzen zoals een geldbedrag van duizend euro, waardebonnen te besteden in Rockpalace Keymusic, opnamen in de Basementstudio in Den Haag, ruime media-
aandacht, festivaloptredens in 2018 (waaronder in ieder geval Bevrijdingsfestival Den Haag, Haagse Pop Week, Schollenpop, Kaderock en I Love Hiphop). De website 3VOOR12 Den Haag beloont de winnaar met een fotoshoot en
een optreden tijdens een Club 3VOOR12 Den Haag avond in het Paardcafé. De winnaar krijgt bovendien een jaar gratis oefenruimte in het Haags Pop Centrum ter beschikking en professionele begeleiding bij de verdere ontwikkeling van HPC Music Support.

Voor deelname is het verplicht dat de deelnemende acts voor minstens de helft uit leden bestaan die jonger zijn dan 19, verder is het noodzakelijk dat de regio Den Haag de thuishaven is van de act.

Aanmelden kan tot 1 november via info@talentevent.nl

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12