3voor12 Den Haag

CB18: Tracyanne & Danny

Terug in de tijd met Schots singersongwriter duo

Het singersongwriter-duo uit Schotland had al 100 nummers geschreven, maar heeft pas dit jaar hun eerste album uitgebracht. Het optreden van Tracyanne & Danny moet even op gang komen, maar zodra het tempo in de nummers toeneemt, stijgt ook de sfeer. De set is consistent, zoet en mooi. Het feit dat de band zo nu en dan ook een grapje maakt, zorgt ervoor dat het optreden een vrolijk tussendoortje wordt. 

Met de toegift van 'It can’t be love until it hurts' wanen we ons weer even in de jaren '50. Het nummer 'Cellophane Girl' wordt opgedragen aan een meisje waar Danny vroeger verliefd op was. Wat hij het meest aantrekkelijk vond, waren de zuigzoenen in de nek van het meisje. Als Danny aan het publiek vraagt wat de Nederlandse vertaling is van een ‘hickey’, wordt er zoenvlek geroepen. Nu is dit nummer dus toegewijd aan een zoenvlek.

Het moment:
Hoewel in de Oasis enkel zitplekken zijn, houdt dat het publiek niet tegen om een dansje te wagen. Waar het meerendeel voorzichtig heen en weer wiegt, steelt één vrouw stiekem de show. Haar plezier is aanstekelijk en hoewel de meeste acts op Crossing Border het niet echt toelaten, willen we meer van deze enthousiaste mensen zien in het publiek.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12