Vrijdag 25 oktober 2024 is de avond voor de headbangers onder ons. Onze clubtour strijkt dan neer in de Gekke Geit voor het hardere werk. De avond opent met de jonge thrashmetalband Narcolepsy, gevolgd door crossover act durden. die in juli nieuwe single 'Stumped' uit heeft gebracht. Daarna is het tijd om je stembanden op te warmen om alle hardrock klassiekers uit het verleden en heden mee te blèren tijdens de enige echte hardrock karaoke. Channel je inner Bon Scott, Robert Plant of Ozzy Osbourne en geef alles wat je hebt!

20.30 - Narcolepsy

Narcolepsie is een chronische aandoening waarbij je vaak opeens overdag in slaap valt terwijl je bezig bent met iets. De kans dat dat gebeurt als de band Narcolepsy gaat spelen lijkt ons vrij klein. Deze Haagse thrash metal band met invloeden van hardcore punk haalt inspiratie uit bands zoals Death, Metallica, Sepultura en Suicidal Tendencies. De drie heren Roan Zwinkels (drums), Oscar Zwennes (gitaar en zang) en Mees Peeters (bas en zang) zijn hard aan het werk voor hun eerste EP. Veel online te luisteren is er dus nog niet. Des te meer reden om het trio live te aanschouwen tijdens onze clubtour!

21.30 - durden.

Energie geïnspireerd uit de jaren 90 met een moderne twist en een forse drive om te inspireren, want ook jij kan de kracht in jezelf vinden. Dat is hoe durden. hun muziek omschrijft. Met snelle rapflows, agressieve breakdowns en zieke beats is deze act een hard-hitting combo van meerdere stijlen. In maart 2023 spraken wij durden. toen zij net uit de startblokken kwamen om zich ook live te tonen aan de wereld. Sindsdien staan er wat kilometers op de teller qua shows en dat zal de Gekke Geit gaan merken. Davey Goud en Nikos Driehuis hebben na EP Sense Of Self gewerkt aan nieuw materiaal waarvan single 'Stumped' het eerste wapenfeit is. Deze banger zal ongetwijfeld niet ontbreken tijdens de show!   

De 3voor12 Den Haag Clubtour

De 3voor12 Den Haag Clubtour vindt plaats van 23 t/m 26 oktober, tijdens de Haagse Popweek. Woensdagavond zal in het teken staan van hiphop tijdens Haagse Hop Yes! in Musicon. Het feestje wordt voortgezet op donderdag met een bijzondere Unplugged sessie in MingleMush. Daarna knallen we het weekend in: ga je voor keiharde Headbangers (hardrock karaoke incluis) in de Gekke Geit, of ga je medeplichtig zijn aan het dak dat eraf zal gaan in De Zwarte Ruiter tijdens Doorbrekers? Zaterdag sluiten we de clubtour af met Gekkigheid in De Gekke Geit en Prinsjes op het Paard in het Paardcafé. De komende dagen lichten we ons programma verder uit op onze website. Volg ons op Instagram en Facebook voor het laatste nieuws of luister alvast naar onze clubtourplaylist op Spotify voor de ultieme voorpret.

De 3voor12 Den Haag Clubtour 2024 wordt mede mogelijk gemaakt door de Popregeling Den Haag en Cultuurschakel.