In het Haagse is er altijd wel een optreden te zien, een dansje te doen of een een biertje te drinken. Zie je door de bomen het bos even niet meer? Keuzestress? Geen zorgen, 3voor12 Den Haag zorgt elke week voor een deskundige selectie van zes weekendtips. Zo weet jij altijd waar je je vrienden nu weer mee naartoe kunt slepen.

NEVIAH @ Paardcafé

NEVIAH, metal en hardrock waarmee je het jaar goed kunt beginnen. Emily Hayle en Rabin Miguel verzorgen namens het Rotterdamse vijftal de metal-screams. Ze wordt daarin ondersteund door beukende gitaarriffs en elektronische soundscapes.

EP nummer één is al uit (Ghost in the Machine), nummer twee volgt binnenkort. Maar het materiaal is ongetwijfeld al rijp genoeg om het Paardcafé net als op Winterfest mee omver te blazen.

Event

Bob Wayne @ De Zwarte Ruiter

Toch liever wat rustiger je donderdagavond vieren? Dan is Bob Wayne zeker wat. Deze man ligt goed op schema om in 365 dagen ook 365 shows te gaan geven, dat zou een wereldrecord zijn. Een wereldrecord is zo sneu als dat voor een lege zaal is, dus in de Zwarte Ruiter zal de man uit Seattle zijn best doen om met humor zijn ruwe country aan de man (M/V/X) te brengen. Helemaal akoestisch en helemaal gratis. Als je komt ben je in ieder geval onderdeel van een wereldrecord, en met een beetje geluk is de muziek nog goed ook.

Event

Meet The Urban Pro's #6 + GUAP Night @ Paardcafé

Vrijdagavond staat het Paard in het teken van Haagse urban. Om 18:00 komen producers Killing Skills (Christian van Rootselaar en Jaap Wiewel), zanger/musicalster Aïcha Gill en dj JAWGEM ervaringen delen. Wat moet je wel en niet doen om te komen waar je wil komen? Zij weten er alles van.

Leren is één, doen is twee. Lil Biggie, Nordin, Cobra, Jack Faded, Lil Zjans en Johnny Loves Me laten vanaf 20:00 zien wat de Haagse scene te bieden heeft in korte showcases. Als je nu al zeker van je zaak bent kan je je hier aanmelden voor een volgende editie. Wie weet sta jij later dit jaar dan ook op de planken.

Event

Behind The Music met Rinus Gerritsen @ Paard

Benieuwd waarom je nog steeds niet bent doorgebroken? Waarschijnlijk komt het doordat Rinus Gerritsen niet in je band zit. De bassist van Golden Earring is namelijk de drijvende kracht geweest achter hits als Radar love, When the lady smiles en Twilight zone. Maar niet getreurd, je hebt kans hem te ontmoeten tijdens de tweede Haagse editie van Behind The Music. Tijdens deze interactieve avond wordt de carrière van de muzikant uitgelicht aan de hand van uniek beeldmateriaal. Bonus: het is interactief dus je kunt hem de hemd van het lijf vragen.

Event

Mispoes wordt 1 jaar @ Paard

Miauw! De kittige dames van Mispoes worden één en vieren hun verjaardagsfeestje in de Kleine zaal van Paard. De meiden hebben hun statement voor meer gelijkheid, urban art en muzikaliteit al flink op de kaart weten te zetten met hun feestjes in het Paardcafé, hun single Girls Rule en een 8e plaats bij de Song van het Jaar-uitreiking. Op het programma: DJ Trippel, Julian Pattinama, Mispoes Finest en Ferry Funky. De avond wordt aan elkaar gepraat door Jack Faded en J Benito. Toegang tot half 1 is gratis, je hoeft je alleen maar even op aanwezig te zetten. Kater gegarandeerd.

Event

Mark Knekelhuis w/ Jelly @ Het Magazijn

Natuurlijk kan er ook dit weekend geknald worden in onze favoriete stadsbunker. Niet zomaar bij de eerste de beste techno-dj, maar bij Mark Knekelhuis, oprichter van het welbekende Knekelhuis-label. De dj heeft zijn sporen al verdiend met shows bij Red Light Radio en Intergalactic FM, vormt samen met Parrish Smit de liveact Violent Immination en draait in zo’n beetje elke bekende club in Nederland. Dat kan dus alleen maar een mooie nacht worden. Of ochtend. Het is maar hoe je het bekijkt. Entree tot 01:00 is gratis, daarna kost het je drie euro.

Event