Ook dit jaar slaan 3VOOR12 Den Haag, The LIFE I LIVE en het Paardcafe weer de handen ineen voor een speciale buiteneditie van Club 3VOOR12 Den Haag. Net als de afgelopen twee jaar gaan we op 27 april weer gezamenlijk uitbrakken, herstel-bier drinken en vooral goeie bands bekijken. We zien je op 27 april op de Hofplaats!

A.ROSE

13:00 - 13:45

 

De rauwe electro-pop van A.ROSE haalt haar invloeden uit artiesten als Tove Lo, Lorde en Mø en maken daar een mix van aanstekelijke hits van. Maakte furore tijdens de Popronde en bij Radio 3VOOR12. Wij kunnen ons geen betere opener wensen.

Moon Tapes

14:15 - 15:00

 

De gedeelde liefde voor sentimentele britpop klassiekers is duidelijk hoorbaar bij de mannen van Moon Tapes. De ‘noir-pop’ band maakt dromerige songs gevuld met strijkers en romantische teksten. Denk aan The Smiths of The Stone Roses, perfect voor een koninklijke middag op de Hofplaats wanneer de zonnestralen je eerste biertje goud laten kleuren.

The Hazzah

15:30 - 16:15

 

Onze Haagse vrienden van The Hazzah kunnen natuurlijk niet ontbreken bij dit feestje. Op hun in maart uitgekomen plaat hebben ze hun POST-psychedelische sound weten te verfijnen met hardere, gelaagdere en kortere songs a la Black Lips, The Rolling Stones en Ty Segall. Na hun release feestje in het Paard kunnen we op 27 april weer mee dansen op de nieuwe liedjes die we natuurlijk nu allemaal al uit ons hoofd kennen.

Van Common

16:45 - 17:30

 

Van Common wist in korte tijd met zijn muziek al hoge ogen te halen bij festivals als Eurosonic Noorderslag en de Popronde. Zijn songs bevinden zich ergens tussen eighties new wave, dreampop en shoegaze en nemen je stuk voor stuk mee naar verre plekken. En dat ‘gewoon’ in onze eigen stad. Gevalletje bij zijn is hartstikke meemaken.

The Mighty Breaks

18:00 - 18:45

 

Met The Mighty Breaks weet je dat je fuzzy gitaren, energieke live songs en bijzondere saxofoon deuntjes kunt verwachten. De garage-pop muziek van de 5 jongens zijn geïnspireerd op bands als The Dandy Warhols en Guided By Voices. Met de releases, uitgebracht op Mink Records, gaan ze ons gegarandeerd verrassen als afsluiter van Koningsdag.