In het Haagse is er altijd wel een optreden te zien, een dansje te doen of een een biertje te drinken. Zie je door de bomen het bos even niet meer? Keuzestress? Geen zorgen, 3voor12 Den Haag zorgt elke week voor een deskundige selectie van zes weekendtips. Zo weet jij altijd waar je je vrienden nu weer mee naartoe kunt slepen.

GoodLuck @ Paard

De donderdag goed, fris en helemaal vrolijk beginnen? Wat dacht je van de zonovergoten Zuid-Afrikaanse act Goodluck die het weekend aftrapt met Ava Nova in het voorprogramma? Gaan we 'back to the basics' of liever jezelf? Bij beide acts zit je in combinatie met dit warme weer helemaal goed. 

Event

Jams With Benefits @ Paardcafé

Jammen, Bob Marley zong er al over. Een groot deel van de muzikantengemeenschap doet eigenlijk niet liever dan, relatief onvoorbereid, proberen een lang uitgerekte improvisatie te doen. Ontzettend leuk voor de muzikanten en vaak ook voor de aanwezigen, want zelden zie je zulke virtuozen aan het werk. Jams With Benefits is zo'n avond waar je dit allemaal kan zien en zelf kan meedoen. Slechts één voorwaarde: "No covers allowed."

Event

Diggy Dex @ Paard

Het is een uitverkochte show, maar we willen je nog wel even op het hart drukken dat er meerdere wegen naar Rome zijn. Zo ook naar de show van Diggy Dex. De knuffelrapper is sinds 'Slaap Lekker' van ideale schoonzoon uitgegroeid tot de idealste schoonzoon. Dit is de beste optie. De rapper heeft onlangs zijn zesde album uitgebracht, dus is het tijd om het Paard weer aan te doen.

Event

Nova Child & PANTHOUSE @ Radarcafé

Bij Popradar hebben ze over het algemeen beginnend of jong talent op de programmering staan. Vrij leuk. Echter, in het geval van PANTHAUSE en Nova Child spreken we van een combinatie die niet verkeerd had gestaan in het Paard. PANTHAUSE is een Amsterdamse band die ongegeneerde alternatieve rock op een grunge manier aan de man brengt. Nova Child noemt zichzelf een grunge revival band, die volgens eigen omschrijving "dansend, zwetend en balancerend op de rand van de afgrond naar hun duistere psychedelische wereld" loodst. Dat wil je meemaken.

 Event

TenTemPiés @ Paard

Vrolijke, zomerse, Spaanse muziek uit Nederland. Dat is wat TenTemPiés jaren probeerde te brengen. Nu na tien jaar toeren door binnen en buitenland geeft de band er de brui aan. Maar niet voordat er een Last Final Farewell tour is gedaan. Dus wil je nog één keer keihard salsaën of nog een keer lekker rumbaën, op dansbare en licht socialistische (geen grap) muziek? TenTemPiés brengt het feestje.

Event

Skatecafé goes PIP @ PIP

Als twee grootmachten de handen ineen slaan werkt dat meestal goed. Bowie en Queen, Jay-Z en Kanye, Lou Reed en Metallica, allemaal gingen ze Skatecafé en PIP voor. Een leuke avond waar het beste van deze twee geweldige uitgaansetablissementen naar voren zullen komen. Klinkt goed toch?

Event