Kruipend naar huis, een legendarische show meemaken of gewoon een leuke jamsessie bijwonen? Wat ga je komend weekend doen? 3voor12 Den Haag maakt de vraag der vragen wat makkelijker, met elke week zes tips voor het komende weekend.

Throwback to: Niels Geusebroek Sings Coldplay @ Paard

Fan van Coldplay, maar wil je geen geld uitgeven aan dure tickets? Misschien biedt deze avond je dan een tussenoplossing. De populaire singer-songwriter Niels Geusebroek vertolkt donderdagavond, in de grote zaal van het Paard, verschillende nummers uit het oeuvre van de welbekende Britse band.   

Al in 2013 en 2016 was Niels op o.a. de Zwarte Cross te zien met zijn tribute-optredens, samen met Bartel Bartels. Nu duikt hij verschillende clubs in, met de nummers van de band die hem zo inspireert.

De early birds zijn al uitverkocht, dus koop je ticket voor 21 euro en misschien ben je na deze avond stiekem ook een beetje (meer) fan van Niels Geusebroek.

Event

Haagse Popweek (Talent Night @ YMCA)

De Haagse Popweek gaat komende vrijdag van start met de Talent Night bij poppodium YMCA Scheveningen. Op deze avond zullen zeven lokale popscholen hun jonge talenten in de spotlight zetten. Onder andere Popschool Den Haag, YMCA bandcoaching en Carrera’s Muziekatelier zijn van de partij.

Door zoveel verschillende inbreng, zal een scala aan muziekgenres de revue passeren. Een avond met voor elk wat wils, maar vooral met een heel nieuwe generatie muzikanten.

Dus heb je een neus voor jong talent, ben je een programmeur met toekomstvisie, of heb je gewoon zin in een (gratis) avond gezelligheid? Kom vooral langs!

Event

INDEX/SONIC WAVES @ Zahara Cocktailbar

Een avond met cocktails en elektronische muziek aan zee. Dat is wat INDEX, in samenwerking met Zahara, komende vrijdag te bieden heeft. Een mooi aanbod, als je het ons vraagt.

Tijdens deze eerste editie van het terugkerende evenement  SONIC WAVES zal de muzikale focus liggen op de nog wat onbekende IDM sound. Benieuwd hoe dit klinkt? De INDEX dj’s Dayo, Moosz, Backspace & Round Robin zullen het je deze avond laten ervaren.

SONIC WAVES begint om 20:00 uur, maar de cocktailbar is uiteraard al eerder geopend voor de dorstige mensen onder ons.

Event

Open Mike Eagle @ Paard

Zaterdag 20 oktober, aanvang 20:00

Zaterdag 20 oktober, aanvang 20:00

Aanstaande vrijdag is het aan de alternatieve rapper Open Mike Eagle om het Paard ondersteboven te keren. Zijn plaat Rapper Will Die of Natural Causes is om de naam al het beluisteren waard. Mocht je eens wat anders willen dan je standaard boombap of hedendaagse mumble rap, dan is dit iets voor jou. Met in het voorprogramma de H3C Squad, die een energieke liveshow beloven.

Event

MuteSounds Festival @ De Pier, Scheveningen

Zaterdaq 20 oktober, vanaf 13:00

Zaterdaq 20 oktober, vanaf 13:00

Het festival voor dove, slechthorende of juist goed horende muziekliefhebbers. Zoals de naam al doet vermoeden kun je hier naartoe als je muziek zou willen ervaren, maar het niet kan horen. Vandaar ook dat het programma niet per se draait om de artiesten, maar om de ervaring. Deze zaterdag kun je terecht op de Pier in Scheveningen. Ook als je wel hoort en nieuwsgierig bent. 

Event

Alligator @ Paardcafé

Zondag 21 oktober, 20:00

Zondag 21 oktober, 20:00

De leden van Alligator lijken net bajesklanten. Althans dat lijkt maar zo. Eerder dit jaar stonden de op Sniester en deze zondag kan je genieten van de garagerockers in het Paardcafé. De intimiderende rockers worden vergeleken met de Arctic Monkeys, The Kinks en Miles Kane. Helemaal te gek. Een andere funfact is dat de drummer uit Voorburg komt. Verwacht een zinderende show met alles erop en eraan. Waarom in een café en niet in de kleine zaal? Dat is logisch, zo'n band voelt zich hier veel meer thuis. In het voorprogramma staat GIAN, een rock & rollduo bestaande uit Johnny Ray & Eddie Dukan.

Event