Kruipend naar huis, een legendarische show meemaken of gewoon een leuke jamsessie bijwonen? Wat ga je komend weekend doen? 3voor12 Den Haag maakt de vraag der vragen wat makkelijker, met elke week zes tips voor het komende weekend.

Club 3voor12 Den Haag #55 @ Paardcafé

Club 3voor12 Den Haag staat weer voor de deur. Een verplichte kost voor diegene die op de hoogte wil blijven van opkomende bands. We spraken onlangs Holbeck over het aankomende optreden. Verder zal de alternatief hiphop act Muji Roux en indie popact La Loye het podium betreden. Het cliché 'voor ieder wat wils' geldt hier sterk. Achteraf kun je jezelf onderdompelen in nostalgie met DJ Prosciutto. Gettin 90's wit it! 

Event

Zwart Licht @ Paard

Tien jaar geleden was daar Bliksemschicht van Zwart Licht. Een letterlijke en figuurlijke inslag op de Nederlandse hiphop wereld. Was het grime, hiphop of dubstep? Wat de groep zou brengen was tien jaar terug ook al onduidelijk. Er werd al snel gesproken van verschillende projecten. En wie zag Akwasi de laatste tijd niet aanschuiven bij De Wereld Draait Door? En dan was er nog de korte flirt met het werk van Bram Vermeulen. Nu zes jaar na Leeroy Draait Door zijn ze terug met Bliksem. Een plaat die verder gaat wat ze met Bliksemschicht zijn begonnen. Deze vrijdag in het Paard. Met in het voorprogramma Noizboiz. 

Event

200 By The Sea @ Scheveningen

Compleet gestoord of geniaal? Tweehonderd acts van donderdag tot zondagavond in Scheveningen. Er speelt van alles, van Son Mieux tot Ronnie Flex. Feestbeest Kees van Hondt is ook aanwezig en een enorme hoeveelheid lokaal talent. Het tijdschema is hier te vinden, er staat zoveel dat wij bij de redactie op ons achterhoofd krabben. Dat wordt plannen omgooien!

Event

Dutch Modular Fest @ De Besturing

Vrijdag 28 september en zaterdag 29 september , 15:00

Vrijdag 28 september en zaterdag 29 september , 15:00

Blieb, plof, toet, kraak. Deze onomatopeën zul je deze zaterdag geheid tegenkomen bij het Dutch Modular Fest. Elektronica en alternatieve muziek voeren de boventoon bij dit festival. Grote namen op het affiche zijn die van Yuri LandmanColin Benders en Das Ding. Maar ook de minder bekende geluids- kunstenaars en kunstelaars kunnen hun ding doen. Zeker de moeite waard om even langs te ploffen.

Evenement

Du Weef: New Wave Trap @ PIP

Zaterdag 29 september, 23:00

Zaterdag 29 september, 23:00

Skrrrrrrrt, wij pakken de linkerbaan naar de Binckhorst dit weekend. De club verandert deze zaterdag in een Amerikaanse traphut waar alle Yungs, Lil's en andere xanax-slikkende, face-getatoeëerde en dabbende trapkings langs zullen komen (uit de speakers uiteraard, niet in het echt). Dus als je fan bent van Lil' Uzi Vert, Migos, 6lack of gewoon Jacin Trill, begeef je snel naar PIP! (18+)

Evenement

Ready to Play @ Paardcafé

Zaterdag 29 september, 19:00

Zaterdag 29 september, 19:00

Zaterdag kan er ook ongedwongen gekeken worden naar de talenten van de toekomst. Of gewoon naar jongeren die het leuk vinden om een mopje te spelen. Ready To Play heeft menig van de Haagse muzikanten, groot en klein, onder de hoede gehad en iedereen draagt de organisatie een warm hart toe. Onder andere Junkie and the Halo en Code 69 maken hun opwachting. Gewoon lekker low-key bandjes kijken? Gewoon Paardcafé. 

Evenement