Nog een paar dagen, dan is het weer zover. Op dit moment ben je waarschijnlijk lekker aan het wachten tot jouw vrienden een besluit nemen voor Oud en Nieuw. Maar, voor je het weet eindig je straks weer met je dronken champagnehoofd op een duf huisfeestje. Gelukkig is 3voor12 Den Haag voor jou gaan rondkijken naar de mooiste feestjes hier in de stad! Een opsomming.

1. PIP oud en nieuw - ons kent ons:

Met zijn allen naar de PIP. Dat wordt, zoals ze zelf al zeggen, ons kent ons.  Waarschijnlijk ga je hier aardig wat mensen tegenkomen die je al een tijdje niet meer hebt gesproken, en dat is helemaal goed: het is namelijk oud en nieuw! BIJ Ons Kent Ons kun je dansen op een combinatie van mooie headliners (San Proper) en Haagse (bekende) locals (Dazion). Dit belooft een mooi feestje te worden.

Event.

2. New Year's Eve Party bij BINK Den Haag:

Ook bij BINK organiseren ze dit jaar twee interessante evenementen. Wil je een keertje het jaar echt fancy afsluiten? Dan kun je eerst een heus verrassingsmenu van de chef komen eten. Als je vervolgens je eten hebt laten zakken is er natuurlijk de gelegenheid om jouw dansmoves te showen op het feest. Zit je nou iets te krap bij kas voor het verrassingsmenu van de chef? Ook zonder het high-class dinertje, is het feestje nog mee te pakken. Met o.a - Berenice van Leer (kraak&smaak), DJ Dina van Diest en Warren Fellow.

Event.

3. The Crave Warehouse NYE:

Het recent geopende Warehouse van The Crave host de tweede avond in haar prille bestaan tijdens Oud en Nieuw. Heb je behoefde aan flinke portie top-notch elektronische muziek: dit is waar je wezen moet! Artiesten: Een special guest (US), Bambounou (FR), Identified Patient, Betonkust LIVE, JEANS + traumgarten

Event.

4. Indigo: New Years Eve (Locatie HOOP):

Beachclub Indigo host speciaal voor de dansliefhebbers een flink feest in de HOOP. Er zijn drie stages: RnB / hiphop, Hits en House. Heb je vrienden met een uiteenlopende muzieksmaak en liep het daarop vast: dit feest biedt voor iedereen iets moois! Met o.a DJ Friss, Boi Boogie, Sunny Sjoerd en Warme Daan. 

Event.

5. NYE op het dak van Bleyenberg:

Wil je dit jaar hogerop? Op het dak van Bleyenberg kan jij met prachtig uitzicht over het centrum (vuurwerk!) van Den Haag genieten van het begin van een nieuw jaar. Kost wel wat, maar dan ben je wel de hele avond zoet. 

Event.

 

6. Het Magazijn

Beginnen in Het Magazijn? Eindigen in het Magazijn? Het kan allemaal! De nieuwe Haagse club onder Bleyenberg biedt jou de hele avond muziek. Vanaf 23:50 muziek van Niek Ta Mere en Jan van Kampen, maar er is meer. Vanaf 06:30 begint er namelijk nog een heel nieuw feest zonder geplande eindtijd (de after van de eerdergenoemde Crave Warehouse NYE). Hoeft oud en nieuw voor jou nooit te stoppen? Dit is je plek.

Event.

7. Paardcafe: new kids new year

Jouw favoriete café komt dit jaar voor het eerst met een eigen feestje op oud en nieuw! Hier ben je zeker van een portie vreugde, genot en de beste hitjes. Helemaal in New Kids sfeer. In het Paard is het thema op deze avond trouwens Welcome to the jungle, dus misschien kun je je outfit combineren? 

Event.

8. Rootz Out! en nieuw Taylors all night

Heb je zin in een flinke portie heisa en hysterie? Dan ben je bij Rootz op het juiste adres. In de 'Club' hoor je The Taylors en in het 'Café' draaien Papa Belly, Charlie Stiffmeister en Max de Flugel. Beetje plat? Ja zeker, maar wel lekker plat. 

Event.