In het Haagse is er altijd wel een optreden te zien, een dansje te doen of een een biertje te drinken. Zie je door de bomen het bos even niet meer? Keuzestress? Geen zorgen, 3voor12 Den Haag zorgt elke week voor een deskundige selectie van zes weekendtips. Zo weet jij altijd waar je je vrienden nu weer mee naartoe kunt slepen.

ACKU XXL-mas Party @ Paard + Rootz + Club Seven

Het is koud, het heeft gesneeuwd, en Sinterklaas is weg. Dat kan maar een ding betekenen: het is bijna kerst! Om alvast in de sfeer te komen organiseert De Haagse Hogeschool een XXL-MAS PARTY.

In het Paard, Paardcafe, Club Seven en Rootz zijn verschillende optredens te zien tijdens het grootste gratis studentenkerstfeest (18+) van Nederland. Tijdens deze dertiende editie staan een dozijn artiesten op de planken, waaronder Beyond The Moon en Vrou.Ka.

Line-up en meer

Albumrelease Jean Paul Rena @ Vlamenburg

In oktober kwam Jean Paul Rena met een nieuwe single 'If only for a day'. Nu is het hele album klaar. Precies 10 jaar na zijn laatste album presenteert de bluesvirtuoos het resultaat: A Thief Known For Stealing Hearts. Ondersteund door de Portugees Vitor Bacalhau laat de bluesrocker in de Haagse Hout horen wat hij in huis heeft. Dit weekend geeft het tweetal nog twee optredens en een workshop in Den Haag.

Lees meer

Pixelwood + Kenny @ HPC

Zin in een combinatie van dromerige klanken, heerlijke beats en elektronische synths? Pixelwood zorgt voor experimenteel vermaak in het Haags Pop Centrum. Het Amsterdams-Haagse vijftal zal onder andere hun in september uitgekomen eerste single 'Falling' laten horen.

Meer van de singer-songwriters? De Haagse Kenny zal iets laten horen "dat even doordacht als zonnig is". Benieuwd wat hij hiermee bedoelt? Kom luisteren naar de blijheid van Kenny. Entree is helemaal gratis.

Lees meer

Dead Cat Stimpy @ Vinyl Grove

Tussen de platen naar garagerock luisteren? Dat kan deze zaterdag in de Boekhorststraat. De gitaar, bassdrum en snare worden gespeeld door slechts één persoon, die zich manifesteert als Dead Cat Stimpy. De muziek doet een beetje denken aan die van Seasick Steve. Verwacht een ontzettend ongedwongen sfeer en een bijzondere middag bij Vinyl Grove.

Lees meer

Shireen + Sunfire @ Musicon

Shireen vertegenwoordigt Nederland in een opkomend genre: Witchpop. De Rotterdammers presenteren zaterdagavond hun eerste full-length album MATRIARCH in Musicon. Het album doet denken aan muziek die gebruikt wordt in fantasy-series en 'UMAI' zou zo een soundtrack kunnen zijn.

Sunfire is een folk-band met opzwepende liedjes en het belooft daarom een afwisselende avond te worden. Kaarten zijn slechts €7,50.

Lees meer

R2P Kerstrock @ Paard

‘’Kerstrock met ballen, bubbels en bollen’’. Dat klinkt per definitie al goed. De kerst-editie van de klassieke Ready to Play avond vindt zondagmiddag plaats en bied de mogelijkheid om je neefje, je buurmeisje of de zoon van de plaatselijke slager in kerstsfeer op het podium te zien. Dit is de voorlopige line-up: The Explosives, Tnt, Get the funck outta my kitchen, Mireille & Band, Axe'us en The Navigators. Entrée is gratis.

Lees meer