The Crave Festival pakt uit in 2016 The Crave Festival pakt uit in 2016

Op 13 augustus meer podia en meer bezoekers

, Redactie 3voor12 Den Haag

The Crave Festival pakt uit in 2016

Op 13 augustus meer podia en meer bezoekers

Redactie 3voor12 Den Haag ,

In augustus wordt voor de derde keer 'The Crave Festival' georganiseerd in Den Haag. Na een turbulente editie vorig jaar wil de Haagse evenementenorganisatie District25 er dit jaar een flinke schep bovenop doen. Met meer podia en dus meer bezoekers.

The Crave is het snelgroeiende dancefeest dat gericht is op vooruitstrevende elektronische muziek. Inmiddels heeft een grote selectie aan internationale namen, landelijk gevestigden artiesten en opkomend talent de revue gepasseerd. Onder andere stonden Oscar Mulero, Marcel Fengler, Sandrien en Stranger op het affiche . Waar The Crave ‘s winterse clubedities weggeeft in o.a de PIP en het Paard van Troje, trekken ze in de zomer naar buiten voor een festivalvariant.

De eerste 2 levensjaar ging het evenement door het leven als The Crave Fest, dit jaar zien we een verandering in de naam. We vroegen één van de organisatoren, Jarrell Drenthem Soesman, om een verklaring: “We willen het festival naar het volgende niveau tillen en het landelijk trekken, we vonden het hiervoor passend om vanaf nu als The Crave Festival door te gaan.”

Het festival gaat plaatsvinden op een grotere locatie waar meer bezoekers gehuisvest kunnen worden. “Maar het industriële en Berlijnse karakter wordt nog steeds behouden.” Aldus Drenthem Soesman. Ook gaat de programmering een stuk volwassener zijn ten opzichte van voorgaande jaren als we de organisatie moeten geloven. “Natuurlijk ligt de focus nog steeds op kwalitatieve elektronische muziek maar de line-up krijgt een spannende twist en wordt een stuk serieuzer. Ook krijgen we er een extra stage bij, dit maakt een totaal van drie podia.”


The Crave Festival wordt georganiseerd op 13 augustus 2016 van 11:00 tot 23:00.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag