Nieuwe namen International Festival of Technology (Delft) bekend Nieuwe namen International Festival of Technology (Delft) bekend

Son Mieux, Playground Zer0 en Woof! Woof! Ridicule

, Redactie 3voor12 Den Haag

Nieuwe namen International Festival of Technology (Delft) bekend

Son Mieux, Playground Zer0 en Woof! Woof! Ridicule

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Delft is tussen 1 en 3 juni het toneel van technologie, muziek en kunst tijdens het International Festival of Technology (IFoT). Een niet alledaags festival, waar speelsheid en intelligentie samenkomen. Het is een broedplaats voor mensen met een vooruitziende blik en vernieuwingsdrang. Naast technologie en innovatie kent het driedaags festival op vrijdag een 'Grand Finale' met grote namen als De Staat, De Jeugd van Tegenwoordig en Selah Sue. Ook een aantal Haagse acts zullen op het festival staan.

Vrijdag 3 juni

IFoT’s Grand Finale. Op het grote festivalterrein rond de aula van de TU Delft is te zien welke rol technologie de komende decennia gaat spelen in het dagelijks leven en werk. Kijk rond in het huis van de toekomst met onder meer een slaapkamer waar je kunt knuffelen met robot Somnox, die ademt als een mens waardoor je beter slaapt. Je kunt ook kennis maken met kennis met de Plantbag, een rugzak met daarin een plant die je voorziet van zuurstof.

IFoT sluit – verrassend – groots af met namen als De Staat, Selah Sue  en De Jeugd van Tegenwoordig. 3voor13 Den Haag mag vandaag bekend maken dat ook Son Mieux, Playground Zer0 en Woof! Woof! Ridicule op 3 juni spelen spelen. Andere namen die op het lijstje staan zijn: HAEVN, Gallowstreet, Sef en OIJ (ook een primeurtje).

Het festival vindt plaats aan de Mekelweg 5, loopt van 16:00uur tot 00:30 uur en is gratis toegankelijk. 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag