Tears & Marble, The Indien, Playground Zer0 en PollyAnna naar The Great Escape Tears & Marble, The Indien, Playground Zer0 en PollyAnna naar The Great Escape

Haagse acts op showcasefestival in Brighton, Engeland

, Redactie 3voor12 Den Haag

Tears & Marble, The Indien, Playground Zer0 en PollyAnna naar The Great Escape

Haagse acts op showcasefestival in Brighton, Engeland

Redactie 3voor12 Den Haag ,

De Haagse acts Tears & Marble, The Indien, Playground Zer0 en PollyAnna spelen in mei op het Britse showcasefestival The Great Escape in Brighton. Dat maakte wethouder Karsten Klein maandagochtend bekend op Den Haag FM. Het is de derde keer dat Den Haag met een muzikale delegatie naar het festival afreist. Eerder gingen onder andere Taymir, Soul Sister Dance Revolution, Bombay (Show Pig), FilosofischeStilte en Torus naar het festival.

De Haagse acts reizen naar Engeland namens Music City The Hague om zichzelf én popstad Den Haag op de kaart te zetten. The Great Escape is een van de belangrijkste showcasefestivals van Europa en vergelijkbaar met Eurosonic Noorderslag en het Reeperbahn Festival en wordt bezocht de internationale muzieprofessionals, waaronder managers, platenmaatschappijen, boekers en agents. The Great Escape vindt plaat van 14 tot en met 16 mei.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag