B Sharp presenteert tweede EP B Sharp presenteert tweede EP

Eerste videoclip ‘Losing daylight’ nu uit

, Redactie 3voor12 Den Haag

B Sharp presenteert tweede EP

Eerste videoclip ‘Losing daylight’ nu uit

Redactie 3voor12 Den Haag ,

De Westlandse rockband B Sharp, winnaar Talent Event 2011 en Westlandse Popprijs 2013, presenteert vanavond, vrijdag 16 mei, de nieuw EP ‘Different Heights in Different Ways’. Het is na ‘Evaluting People’ uit 2012 de tweede EP van de band. De presentatie vindt plaats in Nederland Drie te Wateringen. Als voorproefje heeft B Sharp een eerste single met videoclip uitgebracht; ‘Losing daylight’.

B Sharp is erg blij met de nieuwe EP, dat volgens de bandleden een frisse en energieke sound heeft maar ook de zekere diepgang kent. Leadzanger en gitarist Jens Luiten: “Deze plaat geeft een goed beeld van onze ontwikkeling het afgelopen jaar. Met name op het gebied van sound, compositie en samenspel. Dit komt tot uiting op een energieke wijze." De titel ‘Different Heights in Different Ways’ verwijst naar een passage uit het nummer ‘Misty Night’ en geeft aan hoe de band continue op zoek is naar vernieuwing. Gitarist Lucien van der Krans hierover: "We hebben geprobeerd om diepgang en toegankelijkheid, welke niet altijd hand in hand gaan, te combineren op een vernieuwende manier. Dit heeft een plaat opgeleverd waar we ontzettend trots op zijn."
 
De officiële presentatie van de EP vindt plaats in Nederland Drie in Wateringen, aanstaande vrijdag 16 mei. De Wateringse band Try Some zal het voorprogramma verzorgen. De zaal opent om 20.00 uur en kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur voor vijf euro. Op zaterdag 21 juni speelt B Sharp ook op de Westlandse Cross.
 

De videoclip ‘Losing daylight‘ van B Sharp is ook te beluisteren in de Haagse YouBox.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag