Haagse YouBox Top 5 (week 32)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind 2011 wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

1. De Kraaien - 'USbekistan'
Al het materiaal van De Kraaien in de Haagse YouBox wordt goed beluisterd. Singles 'Ik vind je lekker' en 'Pechvogel' behaalden al de nummer 1 positie en vorige week stond de DWDD-versie van 'Leggende gelden' nog hoog in de lijst. Ook deze week blijft de EP 'USBekistan' op de hoogste positie staan, vooral dankzij het nummer 'De wout' dat veel beluisterd werd.

2. Urban Heroes - 'Hot tub'
Afgelopen weekend stond Urban Heroes nog op Schollenpop te spelen en kwamen daarmee vorige week op de vierde plek binnen in de Haagse YouBox Top 5. Deze week stijgt Urban Heroes met de videoclip 'Hot tub' door naar de tweede positie. Het nummer is afkomstig van het abum 'Back in Town' uit 2012.

3. No Reply - 'Jacky'
Op 14 juni presenteerde No Reply de EP 'Jacky' in de SuperMarkt en was sindsdien niet van de nummer 1 positie in de Haagse YouBox Top 5 te krijgen. De tweede EP van de jonge Haagse rockband No Reply stijgt deze week weer naar de tweede plek. Van de avonturen in Frankrijk hield de band een tourverslag bij.

3. Woot - 'Son of a'
Recentelijk verscheen de gloednieuwe videoclip van het trio Woot. 'Son of a' van de gelijknamige EP is voorzien van een fijne psychedelische trip als videoclip. Afgelopen weekend is de band te zien geweest op Schollenpop en in het najaar reist de band door Nederland met de Popronde. Deze week zakt Woot naar de derde plek.

Ook Naked stond geprogrammeerd op de afgelopen editie van Schollenpop. Het optreden heeft voor wat belangstelling gezorgd voor het meest recentste album 'Watching The Trees'. Lees hier wat wij van het album vinden. Deze week komt Naked nieuw binnen op de vijfde plaats.
Haagse YouBox
De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Postbus 53400
2505 AK Den Haag
Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.
 
Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.