Haagse YouBox Top 5 (week 29) Haagse YouBox Top 5 (week 29)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

, Redactie 3voor12 Den Haag

Haagse YouBox Top 5 (week 29)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind 2011 wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

1. No Reply - 'Jacky'
Op 14 juni presenteerde No Reply de EP 'Jacky' in de SuperMarkt en is sindsdien niet van de nummer 1 positie in de Haagse YouBox Top 5 te krijgen. De tweede EP van de jonge Haagse rockband No Reply, doet het dus lekker. Ook deze week blijft het stevig bovenaan de lijst staan. Van de avonturen in Frankrijk hield de band een tourverslag bij.

2. De Kraaien - 'Leggende gelden'
Een opvallende nummer 2 deze week. Het optreden van De Kraaien bij De Wereld Draait Door, met het nummer 'Leggende gelden', is deze week erg populair. En het is misschien ook wel een van de leukste nummers van de Haagse formatie. Op vrijdag 30 augustus zijn de heren te zien op Westerpop in Delft.

3. F - 'Foto's van jou en mij (Flits)'
De meest recente single van F doet het nog altijd goed in de Haagse YouBox Top 5. 'Foto's van jou en mij (Flits)' is de opvolger van 'Geen fuck om jou' die samen een tweeluik vormen. BNN-presentator Tim Hofman is zowel te zien als te horen in de videoclip. Deze week zakt de single van nummer 2 naar nummer 3.

4. Tech Chic Design - 'Back in the light'
De nieuwe single van 3voor12 Den Haag Selecteert act (oktober 2011) Tech Chic Design slaat goed aan. 'Back in the light' is de titeltrack afkomstig van de in augustus te verschijnen nieuwe EP van de Haagse dj/producer. Deze week staat de video op nummer 4. Op zaterdag 20 juli is hij tevens de host van het underground podium tijdens Plein Open.

5. 'Antilounge X'
Nieuwe binnenkomer deze week is de tiende compilatie van Antilounge met bijdragen van artiesten als Loyu, Bimbo Electrico, Alkaloid, Geazah, Charly & Gallus en Mataklap. Met een aantal van deze artiesten was Antilounge onlangs op tour. Lees hier ook de albumrecensie., het interview met initiatiefnemer Martijn Verlinden en het verslag van de presentatie.

Nieuw in de Haagse YouBox
Dit zijn de drie laatst toegevoegde albums in de Haagse YouBox:
- 'Antilounge 10'
- Prinsenkind - 'Koninklijke Herrie'
- No Reply - 'Jacky'


En de drie laatst toegevoegde videoclips zijn:
- Woot - 'Son of a'
- The Stream - 'Losing control'
- Tech Chic Design - 'Back in the light'

Haagse YouBox
De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Postbus 53400
2505 AK Den Haag
Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.
 
Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag