Haagse YouBox Top 5 (week 19) Haagse YouBox Top 5 (week 19)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

, Redactie 3voor12 Den Haag

Haagse YouBox Top 5 (week 19)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind 2011 wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

1. Soul Sister Dance Revolution - 'Playground kids'
Met de videoclip van 'Playground kids' staat Soul Sister Dance Revolution deze week opnieuw op nummer 1 in de Haagse YouBox Top 5. 'Playground kids' is de derde single van het gelijknamige album dat begin vorige maand werd gepresenteerd in de SuperMarkt. In de Album Top 100 bereikte het album de 28e plek. Lees hier ook de albumrecensie.

2. F - 'Geen fuck om jou'
Na een weekje afwezigheid is F weer terug in de Haagse YouBox Top 5 met single 'Geen fuck om jou'. In de tijdens Hemelvaart uitgezonden Haagse Honderd, de honderd populairste Haagse nummers, bereikte het nummer de 43e plek. In de Haagse YouBox Top 5 komt F deze week weer binnen op nummer 2.

3. Supra Naturals - 'Plan 9'
Ook terug in de lijst 'Plan 9' van Supra Naturals, de vierde single van debuutalbum 'Wild Education' dat werd gepresenteerd in de SuperMarkt. het nummer sloeg destijds meteen aan en kwam met stip binnen op nummer 1 in de Haagse YouBox Top 5. Nu een afwezigheid van een paar weken is de videoclip deze week weer terug op nummer 3.

4. A Cure For Gravity - 'Get it'
Onlangs kwam de nieuwe videoclip van de Haagse electropopband A Cure For Gravity uit. 'Get it' is de eerste single van het eind 2012 gepresenteerde debuutalbum 'Side Effects'. De videoclip is grotendeels door de bandleden zelf gemaakt, als onderdeel van een eindexamenproject voor de opleiding Junior Producer bij ROCva Amsterdam. Vorige week stond de clip nog op nummer 1 in de Haagse YouBox Top 5, maar zakt deze week naar nummer 4.

5. Fexet - Live @ Haagse Pop Week 2012
Eén van de registraties die 3voor12 Den Haag maakte tijdens de Haagse Pop Week was van de Haagse punkband Fexet, waar de band in de kleine zaal van het Paard van Troje speelde. Deze concertregistratie zakt deze week naar nummer 5 in de Haagse YouBox Top 5. Op zaterdag 29 juni staat de band in de Nederlandse finale van Global Battle of the Bands op de Grote Markt.

Nieuw in de Haagse YouBox
Dit zijn de drie laatst toegevoegde albums in de Haagse YouBox:
- Robin Brock - 'Use At Your Discretion'
- Kreatones - 'Tapeaway'
- 27 Ways To Win - 'What Else To Think'

En de drie laatst toegevoegde videoclips zijn:
- A Cure For Gravity - 'Get it'
- Handsome Poets - 'Lucky one'
- Villeneuf - 'She moves like the seventies'

Haagse YouBox
De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Postbus 53400
2505 AK Den Haag
Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.
 
Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag