Haagse YouBox Top 5 (week 15) Haagse YouBox Top 5 (week 15)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

, Redactie 3voor12 Den Haag

Haagse YouBox Top 5 (week 15)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind 2011 wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

1. Soul Sister Dance Revolution - 'Playground kids'
De derde single van Soul Sister Dance Revolution komt deze week met stip binnen op nummer 1 in de Haagse YouBox Top 5. 'Playground kids' is de derde single van het gelijknamige album dat vorige week werd gepresenteerd in de SuperMarkt. In de Album Top 100 komt het album deze week bovendien binnen op nummer 38.

2. F - 'Geen fuck om jou'
De kersverse nieuwe single van F, 'Geen fuck om jou', heeft inmiddels al voor heel wat opschudding gezorgd. Een paar uur nadat de videoclip online ging werd het alweer van YouTube afgehaald wegens expliciete content. Inmiddels staat er een gecensureerde versie online. In de Single Top 100 kwam het nummer binnen op nummer 48, maar uit die lijst verdween het nummer vorige week weer. In de Haagse YouBox Top 5 zakt het nummer deze week een plekje naar nummer 2.

3. The Fudge - Live @ Haagse Pop Week 2012
Onlangs kwam de band met het trieste nieuws te stoppen. The Fudge houdt er na 3,5 jaar mee op. De band won onder andere de KoninginneNach Banverkiezing, was te zien op vele festivals en bracht het album 'Morning Comes Again' uit. De band is echter nog niet vergeten en de live registratie van het optreden tijdens de Haagse Pop Week staat deze week, een plek lager dan vorige week, op nummer 3.

4. Bombilate - 'Demo'
Er wordt momenteel hard gewerkt aan de eerste officiële EP van Bomilate, maar tot die tijd moeten we het nog even met de twee nummers tellende demo doen. De nummers 'Good love' en 'Raise it up' doen het dan nog altijd goed in de Haagse YouBox Top 5, waar de band deze week weer binnenkomt op nummer 4. Op vrijdag 19 april speelt de band in een van de voorrondes voor Parkpop in Musicon.

5. Generate - 'Rhizome'
De Haagse producer Edward van Eck, beter bekend als Generate, komt deze week met het nummer 'Rhizome' nieuw binnen in de Haagse YouBox Top. Het nummer is afkomstig van de negende compilatie van Antilounge uit 2012. Deze week op nummer 5.

Nieuw in de Haagse YouBox
Dit zijn de drie laatst toegevoegde albums in de Haagse YouBox:
- Kreatones - 'Tapeaway'
- 27 Ways To Win - 'What Else To Think'
- Coral Springs - 'Greetings From Coral Springs'

En de drie laatst toegevoegde videoclips zijn:
- Handsome Poets - 'Lucky one'
- Villeneuf - 'She moves like the seventies'
- NiCad - 'For the good'

Haagse YouBox
De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Postbus 53400
2505 AK Den Haag
Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.
 
Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag