Programma Club 3voor12 Den Haag #33 bekend

Zaterdag 2 november met DropmiX, Generate, The Bohemes en Jara

Redactie 3voor12 Den Haag ,

De herfst heeft deze week officieel zijn intrede gedaan, maar met een nieuwe editie van Club 3voor12 Den Haag is er geen enkele reden om depressief voor de kachel te gaan zitten. Op zaterdag 2 november heeft 3voor12 Den Haag weer vier toffe acts voor je geprogrammeerd in het Paardcafé aan de Prinsegracht in Den Haag. Op het programma staan DropmiX, Generate, The Bohemes en Jara. Club 3voor12 Den Haag begint stipt om 20.00 uur en de entree is zoals altijd gratis.

Tijdens de Haagse Pop Week maakte singer-songwriter Jara indruk in café September én tijdens Lucy's Wijsje. Prachtige verhalende folkpopliedjes met jazzinvloeden is wat je bij haar kunt verwachten. Op 22 november verschijnt haar EP ‘Sky Collector’, waarvan tijdens  Club 3voor12 Den Haag alvast een voorproefje wordt gegeven. De Haagse indierockband The Bohemes heeft het afgelopen jaar weinig in de spotlight gestaan, maar is weer helemaal terug met een nieuwe drummer en veel nieuw songmateriaal. Daar zijn we natuurlijk erg benieuwd naar. Jij ook? Zorg dat je er bij bent zaterdag!
 
Na tien compilaties bracht het Haagse label Antilounge onlangs de EP ‘Engines’ van Generate uit. De Haagse producer Edward van Eck verdiept zich vooral in de diepere kant van elektronische muziek en beperkt zich qua inspiratie tot niets. Zo vind je ook elementen van oude soul, ambient, klassiek en filmmuziek in zijn tracks. Club 3voor12 Den Haag wordt afgesloten door de live drum ’n bass/dubstep formatie DropmiX. De band was eerder al te zien op Plein Open en stond in de finale van de Parkpop bandwedstrijd. Momenteel tourt DropmiX door Nederland met de Popronde. Dit belooft een knallende afsluiter te worden!
 
Tijdschema Club 3voor12 Den Haag #31
19.30 uur zaal open
20.00 uur Jara
21.00 uur The Bohemes
22.10 uur Generate
23.20 uur DropmiX
00.00 uur eind