Offshore, The Levi's, Nancy Brick en debuutoptreden XOXO op Club 3voor12 Den Haag

32e editie op zaterdag 14 september

Redactie 3voor12 Den Haag ,

De zomer loopt weer tegen zijn einde, maar dat betekent wel dat het nieuwe seizoen van Club 3voor12 Den Haag weer van start gaat. Op zaterdag 14 september vindt in het Paardcafé, dat dan meteen het 10-jarig bestaan viert, de 32e editie plaats. Op het programma staan Offshore, The Levi's, Nancy Brick en het debuutoptreden van XOXO, de nieuwe band van Suzanne Ypma (Pitch Blond). Zoals altijd begint de eerste act om 20.00 uur en is de entree gratis.

De avond wordt geopend door het uit Delft en Gouda afkomstige duo Nancy Brick, bestaande uit zangeres Rieneke Batelaan en gitarist Ron Valeri. Met prachtige verstilde liedjes weet dit tweetal je bij de lurven te pakken. Het titelloze debuutalbum (met producer Frans Hagenaars die eerder werkt met acts als Bettie Serveert, Daryll-Ann, Johan en Moss) is inmiddels zelfs helemaal uitverkocht. De avond gaat verder met de Haagse rockband The Levi's. Eind vorig jaar presenteerde de band, met nieuwe bezetting, de tweede EP 'Changing Tires'. Onlangs verscheen daar de nieuwe videoclip 'Can't stop' van. Verwacht dikke gitaarpartijen en groovende songs.

We hebben ook nog een primeur tijdens Club 3voor12 Den Haag. De dansbare electro-indiepopformatie XOXO, de nieuwe band van Suzanne Ypma (Pitch Blond), treedt voor de allereerste keer op. De band bestaat verder uit gitarist Bart Schatteleijn (High On Drums), bassist Peter Geraedts (Krach) en drummer Joost le Feber (Pitch Blond, Nosoyo). Binnenkort kunnen we al het debuutalbum verwachten. Deze editie van Club 3voor12 Den Haag wordt afgesloten door de Haags/Rotterdamse reggaeband Offshore. De zeskoppige formatie presenteerde onlangs haar derde album in de SuperMarkt met ook de zomerse single ‘Ik wil jou’. Offshore deed in haar vijfjarig bestaan optredens op plekken als Caribbean Sea Jazz, de Melkweg en Zwarte Cross. Het belooft een swingende afsluiting van Club 3voor12 Den Haag te worden.

Tijdschema Club 3voor12 Den Haag #32
19.30 uur zaal open
20.00 uur Nancy Brick
21.00 uur The Levi's
22.10 uur XOXO
23.20 uur Offshore
00.00 uur eind