Programma Club 3voor12 Den Haag #31 bekend

Zaterdag 25 mei in het Paardcafé

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Na de jubileumeditie in maart vindt op zaterdag 25 mei alweer de 31e editie van Club 3voor12 Den Haag plaats. In het Paardcafé aan de Prinsegracht in Den Haag staan dan optredens van Taymir, Nosoyo, Friends of the Family en Valerie Branoux op het programma. Als klap op de vuurpijl wordt tijdens de clubavond ook het volledige programma van het festival Plein Open bekend gemaakt, dat dit jaar op zaterdag 20 juli plaats zal vinden. Club 3voor12 Den Haag begint stipt om 20.00 uur en de entree is zoals altijd gratis.

De avond wordt geopend door de Haagse singer-songwriter Valerie Branoux. De muziek van Valerie is geïnspireerd door artiesten als Jeff Buckley, Feist, Fleetwood Mac, Agnes Obel en Joan as Police Woman. Eerder stond zij onder andere al in het voorprogramma van Mister and Mississippi. Friends of the Family is een van de hotste acts van het moment. De band duikt overal op, zoals onlangs nog op het Bevrijdingsfestival Den Haag. De banjo’s, akoestische gitaren, mandolines en zelfs Ierse low whistles vliegen je om de oren bij dit indiefolkcollectief dat qua vergelijkingen nog het meest in de buurt komt bij Mumford & Sons.
 
Nosoyo is een Haags/Amsterdams zestal dat elkaar leert kennen op het Conservatorium van Amsterdam met onder andere voormalig Pitch Blond-drummer Joost le Feber in de gelederen. De band maakt dromerige alternatieve pop, zoals ook te horen op debuutalbum ‘Just Before The Faint’. Afsluiter van Club 3voor12 Den Haag is Taymir. De energieke indierockband, met oud-leden van The Consolers, Moore en All Missing Pieces, maakte al meteen indruk in de SuperMarkt tijdens het eerste optreden in Den Haag. De muziek valt in het rijtje van Arctic Monkeys, The Kinks en The Thrills.
 
Tijdschema Club 3voor12 Den Haag #31
19.30 uur zaal open
20.00 uur Valerie Branoux
21.00 uur Friends of the Family
22.10 uur Nosoyo
23.20 uur Taymir
00.00 uur eind