Videoclip: Ed Struijlaart - ‘So not you, so not me’

Beluister het volledige album nu online

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Ed Struijlaart (ED) heeft de tweede single van het op 1 maart te verschijnen debuutalbum ‘Head, Heart & Hands’ uit gebracht. ‘So not you, so net me’ is geschreven door Struijlaart en de Nederlandse singer-songwriter Bertolf Lentink. De videoclip bij de single staat nu online en is tevens de eerste videoclip van Ed, van debuutsingle ‘Face down’ is namelijk geen videoclip verschenen. Bekijk de videoclip hier.

De videoclip werd opgenomen op de dag dat Ed samen met Blof in de grote zaal van Paradiso in Amsterdam. Behalve beelden van het optreden en backstage beelden voorafgaand aan het optreden, is Ed ook te zien in de Haagse binnenstad en het Haags Gemeentehuis. Het debuutalbum van Ed wordt op 1 maart gepresenteerd in Desmet Studio’s in Amsterdam. Vanaf april tourt hij door Nederland met Serious Talent, waarmee hij op 26 april in het Paard van Troje staat.

Beluister het album online

Het volledige album 'Hand, Heart and Hands' is vanaf nu volledig te beluisteren op de BandPage van de Facebook-pagina van Ed Struijlaart. Het album telt twaalf nummers, waaronder de singles 'Face down' en 'So not you, so not me'.