Winnen: vrijkaarten Headlife in het Paard van Troje

Zaterdag 28 januari aanstaande

Redactie 3voor12 Den Haag ,

De Haagse rockband Headlife staat aanstaande zaterdag 28 januari voor de tweede keer met een eigen show in de grote zaal van het Paard van Troje. In 2010 stond de band daar ook al, maar dit keer belooft de band er nog een schepje bovenop te doen. 3voor12 Den Haag geeft vrijkaarten weg.

Headlife timmert de laatste jaren hard aan de weg. Zo stond de band op Popkomm in Berlijn, Vlietpop, Koetstock en Plein Open en deed Headlife een Duitse tour. Ook deed de band meerdere optredens op 3FM waar in 2010 ook de nieuwe single ‘Somebody else’ live gepresenteerd werd. Tijdens de show van zaterdag 28 januari wordt er zowel muzikaal als visueel uitgepakt. Ook zal een bekende Nederlandse muzikant een aantal nummers meespelen met de band. Op de avond zelf worden er ook video opnames gemaakt voor een registratie van de complete show. Het voorprogramma wordt verzorgt door de Haagse formatie Pleen, winnaar van de Haagse Popprijs voor Aanstormend Talent 2010.

Win kaarten voor Headlife
3voor12 Den Haag geeft 2x2 vrijkaarten weg voor het optreden van Headlife in het Paard van Troje. Wat je hiervoor moet doen? Geef antwoord op de volgende vraag: Wanneer stond Headlife voor het eerst met een eigen show in de grote zaal van ’t Paard van Troje? Stuur je antwoord uiterlijk donderdag 26 januari naar info@3voor12denhaag.nl. Onder de juiste inzendingen worden de vrijkaarten verloot.

Headlife @ Paard van Troje
Zaterdag 28 januari
Aanvang: 20.15 uur / Entree: 12,50 euro