HPC Winterfest 2012 maakt programma bekend

Zaterdag 18 februari in het Haags Pop Centrum

Redactie 3voor12 Den Haag ,

De vierde editie van het HPC Winterfest vindt op zaterdag 18 februari plaats in het Haags Pop Centrum. Hèt festival voor de festivalliefhebbers om de winter door te komen en het gat tussen de festivalseizoenen te dichten. Vandaag heeft de organisatie het programma bekend gemaakt.

Na de edities van 2007 en 2008, verdween het HPC Winterfest even van het toneel, maar in 2011 verscheen de derde editie van het evenement dan toch op de festivalkalender. Tijdens het festival zijn er niet alleen optredens in het HPC Muziekcafé, maar ook in de verschillende oefenruimtes. Ook wordt er dit jaar voor het eerst gebruik gemaakt van de Laetitiazaal, onderdeel van het MCL (Muziekcentrum Loosduinen) dat sinds vorig jaar onder het Haags Pop Centrum (HPC) valt. Het festival wordt mede-georganiseerd door vrijwilligers. Dit jaar zijn dat Maureen Al, Patrick de Lange, Tim van der Weiden, Jacques van der Wart en Valentijn Twisk. Ook de festivaldag zelf draait bijna volledig op vrijwilligers.

In totaal zullen er meer dan 20 acts optreden en wordt er een popquiz gehouden. In Café 't Anker wordt er onder leiding van Vuigtuig een jamsessie gehouden. Hieronder staan alle optredens van het HPC Winterfest op een rijtje.

Programma HPC Winterfest 2012

The Fudge, Atlantic Attraction, Vuigtuig, Naked, Red Light Babies, Pattern Cutoff, Hooked, Mullet (Ready To Play presenteert), Audiodaycare, Jua, Dawn Of Time, Anger Radio, Dead Fish FM, When Paradise Failed, Skinny As A Whale, FOKKUM, N.O.T.E., Ma'China, Le Bike, Birmingham Sunset, Maconics, Deflour, Note To Amy, DJ Shaft, Millhouse en Pet The Cat

HPC Winterfest 2012
Zaterdag 18 februari @ Haags Pop Centrum
Aanvang: 15.00 uur / Gratis entree