Winnen: vrijkaarten Splendid in het Paard

Donderdag 26 januari

Redactie 3voor12 Den Haag ,

De clubtour van de Haagse reggaeband Splendid komt op donderdag 26 januari tot een eind met de show in het Paard van Troje. De clubtour staat in het teken van het vierde album van de reggaeband, ‘Connect Back To The Start’, waarmee de band onder andere in een uitverkocht Mezz Café (Breda) en Paradiso (Amsterdam) stond.

Splendid wordt in 2001 opgericht en gooit al snel hoge ogen in de Haagse muziekscene. De band speelt op festivals als Crossing Border, Schollenpop, Vlietpop, Plein Open, Haagse PopWeek, KoninginneNach, Beatstad Heats The Hague en Life I Live. In oktober werden bovendien de Haagse Popprijzen voor ‘Beste Videoclip’ en ‘Beste Recording’ binnengesleept. Eind 2011 gaat Splendid, bestaande uit Patrick (zang), Sicco (gitaar) Bart K. (bas), Sven (drums), Bart J. (toetsen), Robin (synths), Jort en Bart G. (saxofoon) en Linda, Laura en Janneke (achtergrondzang), op tour door Nederland. Ook Tivoli De Helling (Utrecht), Fenix (Sittard) en Underground (Lelystad) staan hierbij op het programma. De tour wordt afgesloten in het Paard van Troje.

Win vrijkaarten bij 3voor12 Den Haag
3voor12 Den Haag geeft 3x2 vrijkaarten weg voor het concert van Splendid in het Paard van Troje op donderdag 26 januari. Wat je hiervoor moet doen? Geef antwoord op de volgende vraag: Welke positie behaalde de single ‘Again’ in de Single Top 100? Mail je antwoord uiterlijk 24 januari naar info@3voor12denhaag.nl. Onder de juiste inzendingen worden de vrijkaarten verloot.

Splendid @ Paard van Troje (grote zaal)
Donderdag 26 januari 2012
Aanvang: 20.30 uur (zaal open 19.30 uur)
Entree: 7,50 euro (excl. servicekosten)