HPC en Popunie maken programma Altersonic compleet

Haagse artiesten en publiek met de Kwibus naar Groningen

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Het Haags Pop Centrum (HPC) en de Popunie presenteren op vrijdag 13 januari een showcase avond tijdens Altersonic in Pruimcity te Groningen. In totaal staan er tien acts op het avondvullende programma met onder andere Supra Naturals, Fexet, Moore en Filosofische Stilte. Speciaal voor de Haagse fans reist er een Kwibus naar Groningen.

Het programma begint met HeavyLight. Deze nieuwe formatie uit Rotterdam won de plek op Altersonic met de prijsvraag om een goed plan te bedenken om zichzelf te promoten in Groningen. De vier heren zijn met een solide plan op de proppen gekomen, waarin ze duidelijk maakten hoe zij zoveel mogelijk aandacht zouden genereren voor hun optreden tijdens de Altersonic showcase-avond. Daarna volgt een viertal acts uit de finale van de High School Music Competition; Roufaida & Pluck, Moore, Fexet en PLeaSe!. De avond komt tot een knallend eind met Supra Naturals en een anderhalf uur durende showcase van Antilounge met Torus, Filosofische Stilte, tomlaan en Rivers Area Juke Squad.

Kwibus
Speciaal voor alle artiesten uit Den Haag heeft het Haags Pop Centrum een kwibus geregeld waar zij met hun aanhang naar Groningen zullen afreizen. De bands en acts die optreden tijdens deze showcase-avond verzamelen allen bij het HPC en zullen samen naar Groningen afreizen met de Kwibus. De artiesten geven zelf aan wie er van hun aanhang mee gaan naar Groningen.

Tijdschema

20.30-21.00 uur HeavyLight
21.20-21.50 uur Roufaida & Pluck
22.10-22.40 uur Moore
23.00-23.30 uur Fexet
23.50-00.20 uur PLeaSe!
01.00-01.45 uur Supra Naturals
01.45-03.15 uur Antilounge presenteert: Torus, Filosofische Stilte, tomlaan en Rivers Area Juke Squad