3voor12 Den Haag presenteert 150e Oh ja joh?! met Haagse Harry

Zaterdag 7 januari online

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Op 5 oktober 2007 ging 3voor12 Den Haag van start met een nieuwe rubriek: de Oh ja joh?!. In deze rubriek worden bekende Haagse koppen uit de Haagse muziekscene uitgelicht aan de hand van een uitgebreide vragenlijst. Op zaterdag 7 januari presenteert 3voor12 Den Haag de 150e editie van deze rubriek met niemand minder dan Haagse Harry.

De eerste Oh ja joh?! was in 2007 met de Haagse bassist/producer Francis Locadia. Mensen als Cesar Zuiderwijk (Golden Earring), Charly Lownoise, Spike van Zoest (DI-RECT), Wouter Hamel, Camiel Meiresonne (All Missing Pieces), Henk Koorn (Hallo Venray), Ed Struijlaart, Patrick Schmitz (Splendid), Tim Akkerman, Melle de Boer (John Dear Mowing Club), Sven Figee (Sven Hammond Soul), Fredo Wagner (Rigby), Justin Verkijk (Den Haag FM), Seb van den Berg (Kraak & Smaak), Gerard van den IJssel, Paula Udondek, Rene Bom en Tim Hofman volgden. Hiermee groeide Oh ja joh?! uit tot een van de populairste rubrieken op de Haagse 3voor12.

150e Oh ja joh?!
De 150e editie van deze succesrubriek kan dan ook niet zomaar aan ons voorbij gaan en staat op zaterdag 7 januari volledig in het teken van misschien wel de bekendste Haagse kop ooit; Haagse Harry. Dit zeer bekende stripfiguur wordt getekend door Marnix Rueb die speciaal voor de 150e Oh ja joh?! een aantal tekeningen maakte. En uiteraard beantwoordt Haagse Harry de (vernieuwde) vragenlijst in het typerende plat Haags. Daarnaast kun je vanaf zaterdag ook de special rondom de Oh ja joh?! lezen op de website van 3voor12 Den Haag met veel van de leukste quotes van de afgelopen jaren.

De 150e Oh ja joh?! is aanstaande zaterdag 7 januari te lezen op www.3voor12denhaag.nl.