Festivalkriebels 2012: Aangeschoten Wild Festival

Programma vierde editie compleet

Redactie 3voor12 Den Haag ,

De vierde editie van het Aangeschoten Wild festival vindt op vrijdag 30 maart plaats in en rondom Lijm&Cultuur in Delft. Het festival, dat wordt georganiseerd door Delftse studenten, biedt meer dan muziek alleen. Zo is er ook cabaret, circusacts, theater, tentoonstellingen, live action painting en dans te vinden. Het volledige programma van Aangeschoten Wild is inmiddels bekend.

Op het festivalterrein zullen dit jaar drie podia staan; het hoofdpodium in de grote zaal, een kleiner podium in de StuD zaal en een cultuurpodium dat zich bevindt op het SnCultuur plein. Op het hoofdpodium staan optredens van Boom Boom du Terre, Concrete Sneaker, Gerhardt, The Secret Love Parade, TDTMCM en Milkbar gepland. Het podium in de StuD zaal biedt voornamelijk plek aan lokaal talent. Hier staan de bands DexX, Electric Alleycat, Flux, Audiodaycare, There Goes Culture, The Pikeys en Baby Face Nelson op het programma. Op het cultuurpodium op het snCultuur plein is de hele dag een dj-programma met Rubbiz, Sista Lisa, Riek PDK, Eddo vs. PhanTom, Oelaj, Agent Mulder, PDK All Stars (Deekaa, Riek, Melvin Tegno). Het blokkenschema wordt in de week voor het festival bekend gemaakt.

Kaarten zijn te koop via de website van Aangeschoten Wild en kosten 12 euro per stuk. De voorverkoop loopt tot woensdag 28 maart om 23.59 uur. Daarna zijn er alleen nog kaarten aan de deur te koop. De entree is dan 15 euro.