Jubileumfeestje op Club 3voor12 Den Haag #28

Zaterdag 10 november in het Paardcafé

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Begin oktober bestond 3voor12 Den Haag alweer negen jaar. Dat wordt gevierd met de 28e editie van Club 3voor12 Den Haag op zaterdag 10 november vanaf 20.00 uur in het Paardcafé. Dan staan bijvoorbeeld de bands Atlantic Attraction en A Cure For Gravity op het programma, maar ook de presentatie van de nieuwe EP van Vuigtuig. De avond wordt afgesloten met een unieke samenwerking. Dj-duo Dagga Dagga zal samen met Kern Koppen en Patrick van Splendid optreden. En dat alles gratis toegankelijk.

De avond wordt geopend door Atlantic Attraction, de allereerste 3voor12 Den Haag Selecteert act. Het afgelopen jaar is het hard gegaan met deze poprockformatie. Twee singles met evenzoveel videoclips, voorprogramma’s voor onder andere Young The Giant en Kensington en optredens op Schollenpop en Plein Open. Bovendien wist de band ook nog even de Grote Prijs van Zuid-Holland te winnen. Ook A Cure For Gravity is een rijzende ster in de Haagse muziekscene. De band stond al op het Walk The Line festival en bracht onlangs debuutalbum ‘Side Effects’ uit. De band bestaat uit ex-leden van onder andere Indigo, Silverlake en Glowball en maakt een mix van pop, rock en elektronische muziek.
 
De Nederlandstalige mix van pop en rock ’n roll van Vuigtuig draait alweer wat jaartjes mee en dus is het een mooi moment voor de volgende stap. Tijdens deze editie van Club 3voor12 Den Haag presenteert de band haar tweede EP ‘Merg En Been’. De EP telt vier gloednieuwe nummers die ons deze avond natuurlijk ook live ter ore zullen komen. Als afsluiter hebben we een spetterend optreden gepland staan. Eerder al op Sziget tijdens Jam de la Crème te zien, maar nu dus voor het eerst in Nederland; een samenwerking tussen tropical beat dj-duo Dagga Dagga, de mannen van Kern Koppen en Patrick van Splendid. Als dat geen feestje wordt, dan weten wij het ook niet meer. Mis het niet!

Behalve het 'reguliere' programma is er 's nachts ook nog een afterparty in het Paardcafé. De dj's van Dagga Dagga en Mataklap draaien, samen met mc dESH tot in de late uurtjes door.
 
Tijdschema Club 3voor12 Den Haag #28
20.00 uur Atlantic Attraction
21.05 uur A Cure For Gravity
22.10 uur Vuigtuig
23.20 uur Dagga Dagga feat. Kern Koppen en Patrick van Splendid
00.00 uur Dj-set Dagga Dagga, Mataklap en MC dESH