Nieuw seizoen Club 3voor12 Den Haag van start

Zaterdag 1 september in het Paardcafé

Redactie 3voor12 Den Haag ,

De zomerstop zit er op en volgende week gaat het Haagse culturele seizoen weer volop van start met onder andere het Haags UIT Festival en de Museumnacht. 3voor12 Den Haag doet ook een duit in het culturele zakje en organiseert op zaterdag 1 september vanaf 20.00 uur de 27e editie van Club 3voor12 Den Haag in het Paardcafé. Dit keer met optredens van Jon Tarifa, Neighbour Neighbour, Jana en No Reply. En dat helemaal gratis.

De zevenentwintigste editie van Club 3voor12 Den Haag wordt geopend door de jonge Haagse rockband No Reply. Het kwartet bestaat uit Floortje van der Kooij (zang / bas), Pepijn van der Kooij (gitaar), Douwe Hoonhout (gitaar) en Oropo de Nadal Uceda (drums) en bracht eerder dit jaar de EP ‘Tangled In The World’ uit, sindsdien een van de meest beluisterde albums in de Haagse YouBox. De band is bovendien geselecteerd voor de Beach Battle dit jaar.

Eind 2011 benoemden we singer-songwriter Jana tot 3voor12 Den Haag Selecteert act van december en daar hebben we geen spijt van gehad. Sindsdien schopte de jazzpop-zangeres het ook tot 3voor12 Hollandse Nieuwe en staat ze 31 augustus in de halve finale van de Grote Prijs van Nederland in de P60 in Amstelveen. Laten we hopen dat we tijdens Club 3voor12 Den Haag al haar finaleplek kunnen vieren.

So What? Nee, Neighbour Neighbour! Onder die naam gaat de Haagse poprockband tegenwoordig door het leven. Aan het recept is gelukkig weinig gesleuteld. De band staat nog steeds garant voor ijzersterke songs. Afgelopen juni had de band, met extra toetsenist, haar vuurdoop onder de nieuwe naam. De SuperMarkt werd vakkundig op z’n kop gezet en dat wordt tijdens Club 3voor12 Den Haag ongetwijfeld herhaald.

Als voormalig lid van NuClear Family en L4 maakte rapper Jon Tarifa (voorheen ook bekend als Mic-Nif) de stap naar een solocarrière. En dat verloopt niet onverdienstelijk. Met debuutsingle ‘So right’, samen met zanger Robin Brock, wist haar aardig wat airplay te genereren en eind juni wist Tarifa een plek op het hoofdpodium van Parkpop te bemachtigen. Tarifa maakt een semiakoestische mix van hiphop en jazz. Met zijn zevenkoppige band sluit hij deze editie van Club 3voor12 Den Haag af.

Tijdschema Club 3voor12 Den Haag
19.30 uur zaal open
20.00 uur No Reply
21.05 uur Jana
22.10 uur Neighbour Neighbour
23.20 uur Jon Tarifa
00.00 uur einde

Club 3voor12 Den Haag #27
Met Jon Tarifa, Neighbour Neighbour, Jana en No Reply
Paardcafé, Prinsegracht Den Haag
Aanvang: 20.00 uur / gratis entree