Aanstaande zaterdag Club 3voor12 Den Haag #26

Met Topless, Cult of the Secret Samurai, The Mrs. en Groove Embassy

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Na een mooie 25e editie van Club 3voor12 Den Haag in maart, met optredens van De Kraaien, Woot, Tim Akkerman, Raspy Stone en Mullet, gaan we aanstaande zaterdag 19 mei gewoon weer verder waar we gebleven waren. Tijdens de 26e Club 3voor12 Den Haag zijn er optredens van Topless, Cult of the Secret Samurai, The Mrs. en Groove Embassy. De avond gaat om 20.00 uur van start en de entree is gratis.

De avond wordt geopend door Groove Embassy. De Haagse funkband wist onlangs een tour langs drie Balkanfestivals te bemachtigen, die eind juni zal plaatsvinden. De combinatie van jazz, soul en funk is onweerstaanbaar voor de benen en dansen wordt een must. Binnenkort komt het vijftal bovendien met het debuutalbum. Het tweede optreden van de avond is van The Mrs.. Deze Haags/Utrechtse formatie presenteert vanavond de EP ‘Get It Out’ voor het Haagse publiek. De band speelt groovende rock met invloeden van onder andere Triggerfinger, Skunk Anansie en Living Colour.

De avond gaat vervolgens verder met twee elektronische acts. Allereerst hebben we Cult of the Secret Samurai, een in Den Haag gevestigde formatie met leden uit IJsland, Duitsland en Nederland. Qua stijl doet hun eclectische electropop denken aan acts als Björk, Sigur Rós en Massive Attack. De avond wordt afgesloten met een feestje, een Topless feestje wel te verstaan. Dit Haagse duo bestaande uit Paja Arsenovic en Cris Kühlen neemt je mee terug naar de jaren ’80 met fijne synthesizerdeuntjes, maar bovenal gewoon hele goede popliedjes.

Tijdschema
20.00 uur Groove Embassy
21.10 uur The Mrs.
22.10 uur Cult of the Secret Samurai
23.20 uur Topless

Club 3voor12 Den Haag #26
Zaterdag 19 mei @ Paardcafé, Den Haag
Aanvang: 19.30 uur / gratis entree