Programma 25e Club 3voor12 Den Haag compleet

Feestje met lancering van nieuwe Haagse Popserver

Redactie 3voor12 Den Haag ,

In 2007 gestart, om het 4-jarig bestaan van 3voor12 Den Haag te vieren, en inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Den Haag: Club 3voor12 Den Haag. Op zaterdag 10 maart wordt alweer de 25e editie georganiseerd met niet alleen een gevarieerd muzikaal programma, maar ook de presentatie van de compleet vernieuwde website van de Haagse Popserver. De avond gaat om 20.00 uur van start en de entree is gratis. De presentatie is in handen van Tim Hofman.

Lancering nieuwe Haagse Popserver
Op de vernieuwde Haagse Popserver, in 2003 opgestart als initiatief van de Gemeente Den Haag, zullen tal van nieuwe functies in gebruik worden genomen. Zo is er een vernieuwde interactieve Haagse popagenda, een directe koppeling met social media als Twitter en Facebook en een uitgebreide interactieve database. Hier is, naast de informatie over bands uit de Haagse regio, ook direct muziek en video te vinden. Op de Haagse Popserver zijn honderden bands, acts en dj’s te vinden en in de Haagse YouBox (de mediaplayer van de Haagse Popserver) zijn meer dan 400 Haagse artiesten te beluisteren. De lancering zal worden verzorgd door Marjolein de Jong (wethouder Cultuur en Citymarketing).

Programma Club 3voor12 Den Haag #25

Voor de 25e editie van Club 3voor12 Den Haag is weer een zeer gevarieerd programma samengesteld. De avond gaat van start met de progressieve rockband Mullet, één van de finalisten van Talent Event. De band was de publiekslieveling in een uitverkochte grote zaal van het Paard van Troje en sleepte zowel de publieks- als promotieprijs in de wacht. Raspy Stone, met zowel Nederlandse als Engelse bandleden uit Den Haag, maakt een mix van folk en indierock waarmee de band al indruk wist te maken op de Versafdeling in de SuperMarkt. De derde act van de avond is niemand minder dan Tim Akkerman, de voormalig zanger van DI-RECT die onlangs zijn langverwachte solodebuut uitbracht. Mooie melancholische popliedjes recht uit het hart.

De band die zeker niet mag ontbreken op dit Haagse feestje is de kersverse winnaar van de Grote Prijs van Nederland: Woot. Het Haagse trio wist met hun psychedelische rock een overtuigend optreden neer te zetten in de Melkweg, waarna de jury de band als winnaar uitriep. Een optreden op Eurosonic volgde en nu is het wachten op het debuutalbum van de band. De avond wordt afgesloten door De Kraaien. Een betere afsluiter is er eigenlijk niet te bedenken. Met hun plat Haagse raps en snoeiharde beats was Den Haag al snel om, maar ook de rest van Nederland volgde al snel. Met optredens bij De Wereld Draait Door, 3FM en op festivals als Noorderslag en Valtifest is De Kraaien één van de hotste acts van het moment.

Tijdschema
20.00 uur Mullet
20.55 uur Raspy Stone
21.40 uur Tim Akkerman
22.20 uur Woot
23.20 uur Presentatie Haagse Popserver
23.25 uur De Kraaien