Het nieuwe jaar in met nieuwe editie Club 3voor12 Den Haag

Zaterdag 7 januari in het Paardcafé

Redactie 3voor12 Den Haag ,

De Haagse redactie van 3voor12 Den Haag gaat het nieuwe jaar goed van start met een nieuwe editie van de Club 3voor12 Den Haag. In het Paardcafé kun je vanaf 20.00 terecht voor optredens van Supra Naturals, Balcony, Dyzack en Johnny’s Landing. De entree is gratis.

20.00 uur Johnny’s Landing

Het was lang stil rondom het Haagse indietrio Johnny’s Landing, maar ze zijn weer helemaal terug. De band werd in 2006 opgericht en speelde onder andere in de voorprogramma’s van Razorlight, Moss en Patrick Watson en stond op festivals als Crossing Border, The Music In My Head en de Haagse PopWeek. Het optreden op Club 3voor12 Den Haag is de eerste sinds lange tijd waar ze veel nieuw materiaal zullen spelen, dus mis het niet.

21.05 uur Dyzack

De Haagse gitaarvirtuoos Dyzack bracht eind 2011 zijn nieuwe album ‘This Mangy Soul’ uit, gevolgd door optredens op de Haagse PopWeek en voor de derde keer op Crossing Border. Hierdoor is de winnaar van de Zilveren Harp 1999 weer helemaal terug in de spotlight, precies waar we hem het liefst zien.

22.10 uur Balcony

Wie de band Klopje Popje weleens live heeft gezien, kan bijna niet geloven dat Balcony dezelfde frontman heeft. De 3voor12 Den Haag Selecteert act van november 2011 maakt prachtige melancholische popliedjes met de EP ‘For You, My Love’ als eerste wapenfeit. De band speelde al op de Haagse PopWeek en op 3FM, Club 3voor12 Den Haag is de volgende halte.

23.15 uur Supra Naturals

Deze editie van Club 3voor12 Den Haag wordt knallend afgesloten door de Haagse drum ’n bass formatie Supra Naturals. Deze heren staan bekend om hun wervelende live shows waar het publiek volledig uit haar dak gaat. Een week later staat het trio op Altersonic in Groningen en op Club 3voor12 Den Haag geeft Supra Naturals een voorproefje van hun nieuwe live show.

Club 3voor12 Den Haag #24
Zaterdag 7 januari @ Paardcafé
Met Supra Naturals, Balcony, Dyzack en Johnny’s Landing
Aanvang: 20.00 uur / Zaal open: 19.00 uur
Entree: gratis