Winnen: exclusief kleedkamerconcert Jaimi Faulkner

En we doen er ook nog een gesigneerde EP bij

Redactie 3voor12 Den Haag ,

De jonge Australische singer-songwriter Jaimi Faulkner (29) is een rijzende ster. In Australië gooide hij hoge ogen met debuut ‘Last Light’ en ook tourde hij met artiesten als Chris Isaak, Guy Forsyth, Paul Young, Chris Whitley, Tom Dice en Jeff Martin. In 2010 verhuisde Faulkner naar Europa om hier zijn geluk te beproeven. Deze maand komt zijn eerste single uit in Nederland en staat hij op het Life I Live Festival op 29 april. 3voor12 Den Haag organiseert een exclusief kleedkamerconcert.

“Wie Jaimi Faulkner op het podium ziet staan, is verkocht; Faulkner wordt een grote”, aldus muziekblad OOR. Dat wekt interesse. Zijn muziek bevat rootsingrediënten als folk, country en grote hoeveelheden blues, afgetopt met een smeuïg laagje soul. Van 26 april tot en met 6 mei tourt Faulkner door Nederland waarbij onder andere Tivoli (Utrecht), Oosterpoort (Groningen), Bink Vijf Hoog (Den Haag) en de Gigant (Apeldoorn) worden aangedaan. Ook doet Faulkner verschillende radio-optredens bij 3FM, Radio 6, Radio 2 en RTV Noord. Op zondag 29 april is Faulkner ook te zien op het Life I Live Festival in Den Haag. Faulkner zal dan met volledige band optreden, inclusief gastzangeres Jacinta Curuana.

Exclusief kleedkamerconcert

Op zondag 29 april organiseert 3voor12 Den Haag een exclusief kleedkamerconcert, voorafgaand aan zijn optreden op het Life I Live Festival. Ook zal er een videoregistratie van het optreden gemaakt worden. We geven vier mensen de kans om dit exclusieve optreden bij te wonen. Wat je hiervoor moet doen? Stuur uiterlijk donderdag 19 april een e-mail naar info@3voor12denhaag.nl met daarin de reden waarom jij vindt dat je bij het kleedkamerconcert aanwezig mag zijn. De twee leukste, mooiste, grappigste of meest ontroerende inzendingen krijgen toegang tot het concert en mogen iemand meenemen. Daarnaast ontvangen de winnaars ook nog een gesigneerde EP van Jaimi Faulkner.

Jaimi Faulkner @ Life I Live Festival
Zondag 29 april
20.15 uur @ Plaats